En titt på «MAG»

Den første in game-traileren til Sonys hyperambisiøse multiplayerspill «MAG» er nå sluppet.

30. april 2009 00:47

«MAG» ble først annonsert under E3 i fjor, og nå begynner de første detaljene å åpenbare seg. Og ikke minst: den aller første traileren som viser hvordan spillet faktisk er om du er en av 256 (!) spillere som deltar i de intense onlinekampene.

Sammen med «The Agency» og «DC Universe» er «MAG» tre spilltitler som viser at Sony har ambisjoner om å følge opp suksessen fra «Warhawk», og legge til rette for massive flerspillopplevelser online.

Les også: «The Agency» og «DC Universe» utsettes.


Les også: «Warhawk»-oppfølger finner sted i verdensrommet?

NY SERVERTEKNOLOGI

Utvikleren Zipper Interactive er definitivt ute etter å pushe grenser med førstepersonskytespillet «MAG», en forkortelse for Massive Action Game.

MMO-skytespillet deler inn de 256 spillerne i grupper på åtte, der lederen av laget er den med mest spilletid og best resultater i spillet.

For å møte de store utfordringene som ligger i det store antallet spillere online, har Zipper Interactive gjort noen nyvinninger når det gjelder server- og nettverksarkitektur for å hindre host, hark og hikk i spillerflyt.

Se også: Skjermbilder fra «MAG».

E3-presentasjonen inneholdt et hint om flere forskjellige områder, landskaper og muligheter. Blant annet luftangrep, tanks og ulike klasser du kan velge i.

Det går rykter om at en beta åpner snart, og vi forventer definitivt mer nytt om dette PlayStation 3-eksklusive spillet under E3 om en måneds tid. Det har tidligere blitt hintet om en utgivelse sent i 2009.

Se en helt fersk trailer fra «MAG»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3