Nå kan ransalarmen gå i «Grand Theft Auto V»

«Heists»-utvidelsen er ute nå.

9. mars 2015 16:03

(PressFire.no): Rockstar Games har tidligere forskuttert at «Heists», ransmodusen til onlinebiten av «Grand Theft Auto V», endelig er ferdig denne uka.

Opprinnelig ikke lanseringsklar før i morgen, 10. mars. Men enkelte har nå fått beskjed om å laste ned den 4,8 GB store oppdateringen.

Rydd plass på harddisken

I løpet av det siste døgnet har det dukket opp flere meldinger, bilder og bevis fra Xbox One-eiere som allerede har fått beskjed om at «Heists»-oppgraderingen er klar til å lastes ned.

Ikke uventet er fila betydelig større til Xbox One (4,8 GB) enn til Xbox 360 (1,2 GB).

Dette er gratis påfyll til «GTA Online» først forskuttert til «GTA V» i tiden rundt lansering. Det har drøyd med å få ferdig disse oppdragene, som kan spilles sammen med andre online.

I løpet av tirsdag 10. mars skal alle ha fått denne oppdateringen, ifølge Rockstar.

Finn din rolle

– For å være ærlig, de viste seg å være vanskeligere å lage enn vi trodde, forklarte Rockstar-designer Imran Sarwar til IGN i desember i fjor om hvorfor det har tatt så lang tid å lage ferdig disse ransoppdragene.

– Først var planen å bygge på konseptene rundt ran i historiedelen for å lage en ny spillopplevelse til «GTA Online» - en som var mer fokusert rundt samarbeid, hvor alle kunne spille på sine styrker og føle de bidrar til utfallet. 

Mer utstyr

I tillegg til fem oppdrag, og nye jobber som åpnes i tur og orden etter disse brekkene er unnagjort, er det også en rekke nytt utstyr å velge mellom. Både kjøretøy, våpen, bekledning – og helt nye achievements/trophies.

Du kan se hele lista over disse utmerkelsene her.

Pc-versjonen av «Grand Theft Auto V», med «Heists»-oppdateringen inkludert, slippes først 14. april

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3