Lilla kjempedildo har så langt drept to millioner

Dødelig sexleketøy i «Saints Row: The Third».

1. desember 2011 07:56

(PressFire.no): Det åpne, og svært frisinnede sandkassespillet «Saints Row: The Third», ble lansert for et par uker siden – og fikk blant annet vår anmelder til å le hysterisk, «som et oppspilt barn på sukkerkick».

Der dette spillet tidligere har blitt beskyldt for å være en skamløs kopi av «Grand Theft Auto»-serien, har utvikleren Volition utvilsomt dratt på med griseri, enda mer humor og flust av bisarre situasjoner du opplever i spillet.

Utgiver THQ har nylig sluppet løs litt statistikk som matcher innholdet i spillet.

Visste du for eksempel at det så langt har blitt drept over 2 millioner av en lilla kjempedildo i «Saints Row: The Third»?

 

Ny nettside til spillet

Dette er en del av mye «interessant» tallmateriale som er samlet på en nylig opprettet statistikknettside (krever innlogging), som viser hva slags ugang folk egentlig har gjort i spillet – og hvor ofte.

Nettsiden holder rede på hva du har foretatt deg i spillet, og du kan selvsagt sammenligne med andre som har gått bananas i spillbyen Steelport.

Med eller uten slike fargerike sexleker.

 

Mer anstendig statistikk?

THQ følger opp med litt flere (og litt mer anstendige) tall fra spillet:

Så langt har 5,8 milliarder mennesker blitt arrestert i spillet, og totalt sett har folk brukt to år på å løpe gatelangs kliss nakne.

Hele 44 millioner prostituerte og halliker har møtt veggen i spillets Whored Mode, en slags variant av «Gears of War»-modusen (horde mode) med nesten sammen navn.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3