En god grunn til å vurdere et kjøp av «The Gunstringer»?

Det ville vesten blir ikke villere enn dette!

21. september 2011 10:26

Twisted Pixels nylig utgitte «The Gunstringer» serverer et westerneventyr der du får muligheten til å styre en marionettedukke ved hjelp av Kinect-sensoren til Xbox 360. Med den ene hånden styrer du denne cowboyen som henger og dingler i tråder - mens den andre bruker du til å fyre av revolveren din.

PressFire fikk teste spillet i februar i forbindelse med X11-dagene i San Francisco, da spillet fortsatt var planlagt lansert digitalt via LIVE Marketplace.

Senere ble det bestemt at spillet skulle bli pakket i plast, og solgt i fysisk format. Riktignok til en hyggeligere pris enn du er vant til når det gjelder ferske utgivelser fra butikk. En «Fruit Ninja Kinect»-kode er også inkludert, for å sukre kjøpet ytterligere.

Utviklerne har nylig slengt ut en utvidelse, som du kan laste ned gratis fra Xbox LIVE Marketplace. Og den får virkelig det virkelig til å klø i fingrene!

Amatørskuespillere, nymotens oppfinnelser blandet med mer tidsriktige rekvisitter - alt er med overlegg så dårlig at det ender opp med å bli...fantastisk!

Disse folka er ikke fremmed for å blande filmsekvenser inn i spillene sine. Det har vi blant annet sett eksempler på i «Comic Jumper», «’Splosion Man» og oppfølgeren, «Ms Splosion Man».

Men til «The Gunstringer» har Twisted Pixel imidlertid overgått seg selv. Giant Bomb har spilt gjennom en god del av det du finner i denne utvidelsen, kalt The Wavy Tube Man Chronicles.

Se og nyt!

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme språkbruk som kan virke støtende på noen i denne videoen – men det skjer i ren lykkerus over hva som åpenbarer seg, om det er en formildende faktor.

...og for å dempe forvirringen litt, om du ikke kjenner til  «The Gunstringer» fra før. Her er en trailer som viser hvordan hovedspillet er:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3