EA sier det er mulig de dropper årlige «FIFA»-utgivelser

Peker til Kina, hvor spillene kommer hvert fjerde år (!) som en mulig fremtid.

9. november 2017 16:16
EAs toppsjef, Andrew Wilson.

(PressFire.no): Det er et par ting vi kan regne med innenfor spillindustrien. En av de er at alskens sportsspill får årlige oppdateringer, for eksempel. Og «FIFA» er den største av de alle.

Spillserien blir bare større og større for hver versjon som kommer, men nå sier plutselig EA-sjef Andrew Wilson at det ikke nødvendigvis blir en årlig utgave i all fremtid.

I et intervju med Bloomberg sier Wilson at det kan være at spillene bare kommer ut en gang i blant, men at folk kan oppdatere de over nett i årene mellom butikkutgivelsene.

- Det korte svaret er «Ja», svarer han på et spørsmål om det kommer en tid hvor det ikke er en ny «FIFA»-utgave hvert år.

- Men det er en del ting som må skje først. Vi gjør mye i «FIFA»-spillene hvert år, og i «Madden»-spillene. Det er mye spillkoding som vi gjør tilgjengelig i de årlige versjonene.

Han sier vi nå har en verden hvor det er mye lettere å «flytte kode rundt», altså oppdatere spill, og at det gjør at spillstudioer som EA kan se på spillene som tjenester som går over mange år.

Wilson peker til Sør-Korea og Kina, hvor de gjør ting annerledes. Der slippes nemlig «FIFA»-spillene hvert fjerde år, og de oppdateres heller jevnlig med mindre patcher over tid.

- Vi ser det der, og vi ser det på mobil, og jeg tror det finnes en mulighet for at det kan skje i andre deler av businessen vår også.

Så et nytt «FIFA» hvert fjerde år (for å shine opp grafikk og store features), hvor du heller betaler for å oppdatere spillet for en liten penge i året?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3