EA la ut denne meldingen, og fansen tok fyr

#ronedforventningene

30. januar 2017 12:22

(PressFire.no): Det nærmer seg nå syv år siden Electronic Arts ga ut det tredje spillet i «Skate»-serien – og i ettertid har studioet bak serien, Black Box, også lagt inn årene.

- It's happening

Derfor var ikke responsen av den avmålte typen når Community Manager i Electronic Arts, Daniel Lingen, på fredag plutselig la ut «#skate4» på mikrobloggenettstedet Twitter.

I skrivende stund har nesten 20 000 likt beskjeden og 10 000 retwitret.

«Skate 3».

«Tony Hawk» dødt?

For dem som er ukjent med «Skate»-serien, så var det en mer realistisk tilnærming til skateboarding enn «Tony Hawk».

Den sleit imidlertid med å få like stor tilhengerskare som konkurrenten og det har vært relativt tyst siden det tredje spillet.

Serien havnet imidlertid i søkelyset igjen da YouTube-fenomenet Pewdiepie i 2014 ga «Skate 3» masse oppmerksomhet og fikk spillet inn på salgslistene igjen – fire år etter lansering.  

Det førte også til at flere butikkjeder i Storbritannia ba Electronic Arts om å trykke opp flere spill.

Det hører også med til historien at Tony Hawks lisensavtale med Activision gikk ut i 2015, og det er ikke blitt kunngjort noe nytt spill i serien etter det noe mislykkede forsøket på å gå tilbake til røttene med «Tony Hawk Pro Skater 5» samme år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3