EA bekrefter: FUT-formkortene er ødelagte

Lover å være mer åpne i fremtiden, og en fiks skal komme.

4. juli 2016 15:25

(PressFire.no): Vi skrev tidligere om de kløktige «FIFA»-fansene som hadde brukt lang tid på å finne bevis for at noe er galt med måten formkort fungerer i «FIFA Ultimate Team» (eller bare FUT om du vil), modusen hvor du samler spillerkort og kan spille kamper med disse.

Problemene skal visstnok ha vært helt fra første gang FUT ble introdusert til spillet, helt tilbake til «FIFA 2009».

Spørsmålet var selvfølgelig om EA Sports visste om det hele og brukte det for egen vinning (mange har brukt mye penger på å kjøpe kortpakker for å optimalisere laget sitt), eller om det bare vare en svært uheldig bug.

Nå har «FIFA»-utvikleren kommet med et tilsvar på problemet, og innrømmer på forumet sitt at det har vært noe bøss med formkortene og hvordan kjemien i laget påvirkes.

- Undersøkelsene våre har vist at det er noen forskjeller på hvordan formen og kjemien påvirker noen FUT-kort. Forskjellene virker å være like for alle som spiller, men påvirker bare noen kort. Vi jobber med noen endringer som gjør at attributtene vil bli lagt til på rett måte på alle gjenstander i spillet.

- Vi kommer til å slippe en oppdatering så snart som mulig.

De sier de skal komme tilbake med mer info når de vet datoen for denne oppdateringen. Samtidig lover de å bli mer gjennomsiktige på hvordan FUT faktisk fungerer i fremtiden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3