Dukker dette vaskebrettet opp i «FIFA 13»?

Også «digitale» Balotelli kan få vise mer muskler.

29. juni 2012 09:57

(PressFire.no): Gårsdagens dramatiske EM-semifinale mellom Tyskland og Italia handlet i stor grad om et lag som sørget for å slå ut den største mesterskapsfavoritten.

Men det var én mann som stjal de fleste overskriftene: Mario Balotelli. Selvsagt.

Han scoret to, rev av seg skjorta for å feire – og fikk gult kort. Etterpå takket han mamma, Silvia.

Også EA Canada, som står bak «FIFA»-spillene, har fått med seg den kruttsterke målfeiringen til spissen. På sin Facebook-side la de i dag tidlig ut et bilde med en antydende kommentar: «Ny feiring til FIFA?».

Ut i fra responsen er det i hvert fall mange fotballspillende «FIFA» -kunder som syns dette forslaget er godt.

På bare 15 minutter hadde over 20 000 «likt» kommentaren.

- Hvis denne feiringen blir med i spillet kommer jeg til å kjøpe 13 eksemplarer av «FIFA 13», utbryter en av de ivrigste i kommentarfeltet.

Svaret på om denne draktløse varianten av Mario Balotelli dukker opp i «FIFA 13» får vi nok ikke før nærmere spillanseringen i september.

Men EA-utviklerne fortalte PressFire tidligere i år at nye animasjoner, nye feiringer og mer realisme har vært et fokus denne gang.

Tradisjonelt sett har EA vært opptatt av å holde spillet fritt for juks eller kontroverser. Men i år har de tenkt å åpne opp for at du kan jukse. I hvert fall litt.

For eksempel ved å krympe avstanden til frisparktakeren, mens du stiller opp muren.

Balotelli kan helt sikkert fylle flere roller i spillet om EA har tenkt å gå videre i den retningen ...

Manchester City-spissen blir imidlertid ikke den største stjerna i «FIFA 13». EA har nemlig bladd opp og sikret seg at Lionel Messi blir coverpryd fremover. Messi debuterte i den rollen i «FIFA Street» som kom i mars, og skal også være salgsutløsende posterboy til «FIFA 13».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3