Snart får du sannsynligvis teste et av årets mest etterlengtede

«Watch Dogs»-beta dukket opp på Xbox One.

11. mars 2014 15:35

(PressFire.no): Forrige uke ble det endelig bekreftet at «Watch Dogs» blir lansert den 27. mai. Det er ikke så fryktelig lenge til.

«Watch Dogs» er et spill som har fått svært mye oppmerksomhet etter den opprinnelige kunngjøringen i 2012, da det i hvert fall fremsto som «det første nestegenerasjonsspillet», før noen av nestegenerasjonskonsollene ble annonsert.

Det ble imidlertid utsatt fra sin planlagte lanseringsdato i november. Nå er det altså klart at det kommer i mai.

Prøvekjøring?

For de utålmodige spillerne som ikke klarer å vente så lenge, finnes det kanskje håp. Det ser ut til at Ubisoft planlegger en betatest for «Watch Dogs» i forkant av lanseringen.

Betaen er ikke blitt offisielt bekreftet av utgiverne, men en oppføring for denne dukket i natt opp på nettbutikken til Xbox One. Deretter ble den fjernet, men flere forumbrukere klarte naturligvis å ta bilder.

Ifølge oppføringen er det snakk om en lukket beta. Filen er 23,07 GB stor, og inkluderer både flerspiller- og enkeltspillerelementer.

«Watch Dogs» vil inneholde flere multiplayermoduser, som blant annet vil la deg invadere andre spilleres kampanjer. Det er sikkert bare rimelig at de testes via en beta i forkant av utgivelsen.

Det foreligger ingen informasjon om hvordan man eventuelt får deltatt i testen.

Lover flott grafikk

Det har vært noe diskusjon angående spillets grafiske kvaliteter – de nyeste trailerne har fremstått som noe styggere enn de opprinnelige videoene Ubisoft viste frem i 2012.

Spillets kreative sjef, Jonathan Morin, vil imidlertid berolige fansen, og skriver på Twitter at «Watch Dogs» ser utrolig ut på en kraftig PC.

For de som ikke sitter på en superkraftig maskin, kan det være greit hva minstekravene for spillet er – disse ble også offentliggjort i forrige uke:

Prosessor: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz eller AMD  Phenom II X4 940 3.0 GHz
Minne: 6 GB RAM
Skjermkort: 1024 VRAM DirectX 11, støtte for Shader 5.0, lydkort med støtte for Direct X9
Kapasitet: 25 GB harddiskplass

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3