Du trenger ikke verdens råeste PC for å spille «Titanfall»

Systemkravene endelig bekreftet.

5. februar 2014 10:41

(PressFire.no): Et av de mest etterlengtede spillene denne våren er snart her: «Titanfall» har fått mye oppmerksomhet takket være sin intense, balanserte og actionfylte spillbarhet.

Spillets røtter er jo på mange måter «Call of Duty» (siden utviklerne bak skapte opprinnelig hele «Call of Duty»-serien), men opplevelsen fremstår samtidig som skikkelig modernisert og spennende.

«Titanfall» lanseres 13. mars på PC, Xbox One og Xbox 360, og i denne forbindelse la utviklerne i Respawn endelig ut den første informasjonen om systemkrav for PC-spillerne.

Krever ikke all verden

Hyggelig nok er minstekravene ikke dramatisk høye. Respawn-sjefen Vince Zampella twitret disse kravene i går:

64-bits Windows 7, 8, 8.1

AMD Athlon X2 2.8 GHz eller Intel Core 2 Duo 2.4 GHz

4 GB RAM

512 MB VRAM, Radeon HD 4770 eller GeForce 8800 GT

Igjen, dette er minstekravene, og de vil ikke nødvendigvis gi spillerne en helt tilfredsstillende visuell opplevelse. De anbefalte kravene er foreløpig ikke kjent.

«Titanfall» kjører faktisk på en tungt modifisert versjon av Source-motoren, som opprinnelig kom i 2004, så vi regner med at dette spillet vil være ordentlig godt optimalisert.

Beta er på vei

Vince Zampella fortalte også i går at de vurderer en Mac-versjon av «Titanfall», men vil se på det først etter lansering. Han sa også at PC-versjonen definitivt vil kreve Origin (EAs distribusjonsplattform) – han anbefaler at fansen gir Origin-plattformen en sjanse i forkant av beta-testen, da det tross alt ikke vil koste dem noe.

Angående beta-testen av «Titanfall» – det er bekreftet at den kommer til både PC og Xbox One, men endelig dato er fortsatt ikke avklart. Det har vært spekulasjoner at betaen vil starte mot slutten av neste uke.

«Titanfall» kommer jo også til aldrende Xbox 360, men denne versjonen vet man veldig lite om, bortsett fra at utviklingsjobben gjøres av Bluepoint Games, som fra før har god erfaring med å porte spill mellom konsoller.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3