Du skulle bare vaske ungkarskåken, men så fant du noe som endrer alt

I dette krigsspillet tar du en svært original rolle.

24. februar 2015 13:59

(PressFire.no): I det nye spillet «Sunset» skal du ta rollen som hushjelpen Angela Burnes – en innvandrer som vikles inn i en revolusjon i det fiktive Søramerikanske landet Anchuria.

Ifølge beskrivelsen til utvikleren rengjør du hver uke en time før solnedgang den flotte ungkarskåken til Gabriel Ortega, hvor det til slutt blir for fristende å luske i hans personlige ting.

Revolusjonerende

Dette skal være starten på hvordan du vikles inn i et revolusjonært plott mot diktatoren i landet. I starten får du små oppdrag fra Ortega, som utvikler seg basert på hvordan du gjennomfører den. 

Handlingen skal være lagt til syttitallet og ifølge beskrivelsen skal du kunne ta valg som påvirker forholdet mellom de to protagonistene.

I traileren får du se Angela ta heisen opp til toppleiligheten og får en rundtur før det går av en bombe i byen.

Musikk av «Journey»-komponisten

Musikken er komponert av Austen Wintory - mannen bak det Grammy-nominerte «Journey»-lydsporet. Det skal også «fange syttitallet», ifølge utvikleren.

Ifølge nettsiden til spillet skal det være planlagt for utgivelse for Windows, Mac og Linux våren 2015.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3