Du skal være med å lage nye «Unreal Tournament»

Og jobben begynner nå.

9. mai 2014 11:03

(PressFire.no): Tidligere denne uka ble det kjent at den gamle skytetraveren «Unreal Tournament» våkner fra sin syv år lange dvale.

Det var sjefen for Epic Games som først gikk ut på Twitter og fristet om at mer informasjon er på vei.

Og ganske riktig – i går kom det informasjon om et nytt spill i serien.

- Gjør noe radikalt

Epic Games avslørte at de skal lage det nye spillet sammen med spillerne, og at jobben begynner nå.

– Vi vet at fans av spillet er like lidenskapelige rundt «Unreal Tournament» som vi er. Vi vet at dere har fantastiske idéer og sterke meninger om hvor spillet skal videre og hva det skal være.

– Så la oss gjøre noe radikalt og lage spillet sammen, i det åpne og for oss alle, forteller Epic Games i kunngjøringen.

«»

Ikke free-to-play-gratis

Videre beskriver de en helt åpen utviklingssyklus, hvor alt skal deles med omverden. Selv kodesnutter skal være åpne. Selve prosessen koordineres ved å ta i bruk diskusjonsforum og videostrømmetjenesten Twitch.

Det skal være gratis å være med på utviklingen, men Epic Games advarer at det vil ta mange måneder med utvikling før noe er spillbart.

Når spillet er klart, vil det bli fullstendig gratis. Og da mener de ikke såkalt free-to-play hvor man ofte må betale for fordeler eller oppgraderinger. Dette blir helt uten kostnader, lover Epic.

De vil imidlertid åpne en markedsplass hvor utviklere og andre kreative sjeler kan gi bort eller selge modifikasjoner og innhold. Inntjeningen på dette innholdet vil deles mellom skaperen selv og Epic Games, fortelles det videre.

De bedyrer samtidig at dette er nytt territorium for Epic Games og at enkelte ting helt sikkert vil gå galt, men at de sammen med spillerne vil finne veien videre.

Spillet vil bli utviklet med fokus på Windows, Mac og Linux, og ta i bruk Unreal Engine 4.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3