Dropper planlagt «PES 2012»-demo til Xbox 360

- Vi måtte gi opp, erkjenner Konami.

7. september 2011 15:43

For to uker siden ble det rullet ut en tidlig demo av det forestående «Pro Evolution Soccer 2012». Dette er den første av to slike forsmaker, som Konami håper skal få sportsspillinteresserte til å omfavne deres nye fotballspill som kommer i butikkene 14. oktober.

Planen var å slippe denne demoen til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 samtidig. Men på grunn av uforutsette problemer av teknisk art, dukket aldri Xbox 360-versjonen opp på Xbox LIVE.

Nå erkjenner Jon Murphy at problemene er større enn først antatt. Man dropper ambisjonene om å slippe denne demoen til Xbox 360, skriver han på sin Twitter.

- Beklager å måtte bekrefte at på grunn av problemer på begge sider, så kan vi ikke slippe den første demoen til 360. Vi har prøvd hardt, men måtte til slutt gi opp.

«Problemer på begge sider», tyder på at både Konami og Microsoft har støtt på skjær i sjøen.

- Vi, Konami, PES-teamet og meg selv, er virkelig, virkelig lei oss for dette, skriver Murphy.

Demoen det er snakk om er en smakebit av det uferdige spillet, der du kan spille med seks lag: Manchester United, AC Milan, FC Porto, Napoli, Santos og Panarol.

Den andre demoen er rett rundt hjørnet, ifølge Jon Murphy, og vil bestå av nye lag – og er representativt for hvordan det ferdige «Pro Evolution Soccer 2012» vil utspille seg. Det har blitt antydet at denne demoen vil dukke opp i midten av september, noe som kan bety at den ligger i menyene på PlayStation Store og Xbox LIVE Marketplace neste onsdag.

«Pro Evolution Soccer 2012» lanseres til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 den 14. oktober, mens versjoner til PSP og PS2 kommer litt senere.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3