Dropper nedlastbart «Saints Row»

Forsmaken på det tredje «Saints Row» er kansellert, bekrefter THQ.

5. mai 2011 14:31

I fjor sommer kunne THQ stolt melde om et spin-off-spill som var under utvikling til Nintendos 3DS-konsoll. Dette spillet skulle også rulles ut til PlayStation 3 og Xbox 360, via de digitale tjenestene PSN og XBLA.

Men det blir det ingenting av. THQ har bekreftet overfor Joystiq at spillet – kalt «Saints Row: Drive By» – er kansellert. Det gjelder i utgangspunktet PSN- og XBLA-versjonene. Det er fortsatt usikkerhet om man også skraper 3DS-utgaven. «Ingen ytterligere kommentar», var alt Joystiq fikk fra offisielt hold på spørsmål om spillet kommer til Nintendos håndholdte.

I fjor kunne Danny Bilson fortelle at man hadde store forventninger til dette spillet, som skulle fungere som en slags prolog til «Saints Row: The Third».

- Jeg tror det vil fungere kjempebra, spesielt hvis Nintendo modner og gjør en stor, voksen kampanje rundt spillet. Det er et killer-spill som har all den skrudde humoren fra «Saints Row» intakt, og er i tillegg en del av planen for å selge «Saints Row 3», sa Danny Bilson i et intervju med IndustryGamers i fjor.

THQ har en uttalt strategi om å bygge ut noen av sine største spillmerkenavn. «Red Faction» fikk nylig et nedlastbart spill for å lede oppmerksomheten opp mot junislippet av «Red Faction: Armageddon».

«Saints Row: The Third» lanseres til PlayStation 3, PC og Xbox 360 før jul.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3