Dropper flerspiller i «Metro: Last Light»

- Det var muligens en tabbe å snakke om det.

15. oktober 2012 08:28

(PressFire.no): Det mørke «Metro: Last Light» foregår i et postapokalyptisk Moskva.

Spillet kommer tidlig neste år og følger opp det to år gamle «Metro 2033», et spill som vi lot oss begeistre av da det kom.

Spillskaperne i 4A Games har på bloggen sin fortalt at de har jobbet med en multiplayerdel siden spillet først ble annonsert i fjor. Nå har de ombestemt seg.


- Det er historien folk bryr seg mest om

- Det var antageligvis en tabbe å snakke om den når vi gjorde, men vi er entusiastiske mennesker, og ville være åpne rundt hva vi lager.

4A Games forteller at de har hatt en lite team av utvikleren som har jobbet med idéer og multiplayerprototyper. Men etter E3-spillmessen i Los Angeles i sommer, har disse blitt flyttet over til å jobbe med kampanjemodusen, selve hoveddelen.

- Som et resultat av det, kommer «Metro: Last Light» til å lanseres uten multiplayer, skriver utviklerne på bloggen.

- Det er enspillerdelen og historien som fansen bryr seg om mest.

Kanskje senere?

De hinter likevel om at en flerspillerdel kan komme senere, i form av en nedlastbar utvidelse.

- Akkurat nå er vi 100 prosent fokuserte på enspillerdelen, og tenker ikke lengre enn det.

- Men vi liker ikke tanken på å kaste arbeid på dynga, det er et prosjekt vi potensielt kan komme til å vende tilbake til etter lanseringen av «Metro: Last Light», står det på spillbloggen.

«Metro: Last Light» lanseres etter planen i løpet av første kvartal 2013, og kommer ut på pc, PlayStation 3 og Xbox 360. Lenge var planen å lage en Wii U-versjon, men dette har utviklerne slått fra seg. Denne kortfilmen er ment å sette stemningen før turen går til Moskva neste år:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3