Dropper «Brothers in Arms»-navnet

«Furious 4» står best på egne bein, mener Gearbox.

3. september 2012 10:31

(PressFire.no): På fjorårets E3-spillmesse annonserte Gearbox at de jobbet med et nytt spill i «Brothers in Arms»-serien. Ubisoft er utgiver.

Der serien tidligere har vært tradisjonelle skytespill med realisme i fokus, blir det nye («Furious 4») en mer løssluppet affære.

En dose Tarantino

Spillet følger fire figurer som legger ut på nazi-jakt. Den humoristiske tonen i den første traileren gjorde at mange dro paralleller til Quentin Tarantino-filmen «Inglourious Basterds».

Etter E3 i fjor har det imidlertid vært stille rundt prosjektet. Såpass stille at flere begynte å spekulere i at spillet kanskje hadde blitt kansellert.

I forbindelse med PAX Prime denne helga fikk Gearbox-sjef Randy Pitchford anledning til å fortelle at studioet hans nå har bestemt seg for å droppe «Brothers in Arms»-navnet.

I stedet passer dette spillet best som en helt ny tittel, uten bagasjen en slik oppfølger fører med seg.

- Spillet har vokst videre

- Spillet som ble døpt «Brothers in Arms: Furious 4» har vokst videre. Vi begynte å drive bort fra kursen når det handler om hva kjernen i «Brothers in Arms»-serien er, og trengte å løse opp litt.

- Jeg ønsket at alle skulle vite at dette ikke lenger blir et nytt «Brothers in Arms», men et helt nytt merkenavn, fortalte Pitchford ifølge The Verge.

Spillet vil bli presentert på nytt i forbindelse med et arrangement i Dallas den 15. september. Da får vi vite hva den nye tittelen blir.

Foreløpig er det uvisst når spillet er planlagt lansert. Dette er noe som også kan bli annonsert i midten av denne måneden.

Gearbox er aktuelle med «Borderlands 2», som slippes 21. september til pc, Xbox 360 og PS3.

Slik ble «Brothers in Arms: Furious 4» vist for første gang, på E3-spillmessen i fjor:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3