Drama etter at «CS:GO»-laget forsov seg til finalen i Dreamhack

Immortal-spiller drapstruet motspiller, som måtte holde seg vekk fra spillerhotellet.

13. september 2017 11:30
Danske North vant hele greia.

(PressFire.no): Det var duket for storkamp i «CS:GO» under helgas Dreamhack Montreal.

Med nesten 800 000 kroner i premiepotten var det mulighet for gode penger for vinnerne av turneringen, og til slutt var det danske North og amerikansk-brasilianske Immortals som skulle slåss.

Det gikk ikke etter planen.

For tre av spillerne til lmmortal, Henrique «HEN1» Teles, Lucas «LUCAS1» Teles og Vito «kNg» Giuseppe, møtte rett og slett ikke opp tidsnok til hovedfinalen – en nesten uhørt ting å gjøre i en så stor turnering.

Gutta hadde rett og slett forsovet seg, angivelig på grunn av jetlag og lite søvn.

Spillerne ble til slutt funnet, og kampen kunne starte – men ikke før kart én ble satt som seier for North. Dermed ble oppgaven vanskelig for de groggy Immortals-spillerne, og North vant forholdsvis enkelt kampen.

Spillerne fikk dermed cashet ut ti tusen dollar hver (femti tusen til sammen), uten særlige problemer.

Gutta i North var derimot ikke fornøyde med måten de vant på, og Valdemar Bjørn «Valde» Vangså skriver på Twitter at han synes det tok litt vekk godfølelsen av å vinne.

- Ikke finalen vi hadde lyst på, men regler er regler, skriver Philip «Aizy» Aistrup.

- Trist at vi ikke kunne vinne en hel «best of 3». Føles feil, men det er ikke vår feil, skriver Mathias «MSL» Lauridsen.

Vi tipper at ti tusen dollar gjør at de sover godt i natt, uansett.

Au da.
Au da.

Drapstrusler

Men det var ikke over med dét.

Etter finalen vitset Counter Logic Gaming-spiller Pujan «FNS» Mehta om at spillerne til Immortal skal ha festet kvelden før, og at han var irritert over å dermed ha tapt mot bakfulle folk (Immortal møtte CLG tidligere i turneringen).

Det fikk Immortal-spiller Vito «kNg» Giuseppe til å se rødt.

- Bevis det, ellers dreper jeg deg, skreiv han like greit på Twitter. Giuseppe er ikke kjent for å legge noe mellom når han først eksploderer - og nå var han sint.

Dette gikk såpass innpå Mehta at han ikke møtte opp på etterfesten Dreamhack arrangerte, i frykt for å skulle møte på den hissige brasilianeren.

- Denne fyren ønsker å drepe meg, jeg kan ikke dra på festen, la han ut på Twitter, noe som fikk Giuseppe til å klikke enda mer:

- Jeg hater deg virkelig! Søppel og en løgner, du må vise oss respekt, tordnet han.

Det skal ha gått så langt at «kNg» løp rundt på spillerhotellet for å finne «FNS», som tilfeldigvis var ute og spiste middag med laget.

«kNg» måtte visstnok holdes igjen av lagsjef Rafael «Zakk» Fernandes, og «FNS» ble anbefalt å ikke komme tilbake til hotellet før de hadde fått roet ned brasilianeren.

CEO-en i Immortal
er ikke imponert.

Får følger

Mehta beklaget i etterkant vitsingen, men Guiseppe – som slettet drapstrusselen – nekter plent å gjøre det samme.

På Twitter skriver han at han aldri kommer til å beklage det han skreiv, og at han «ikke bryr seg» om represalier fra laget eller Dreamhack – og at han gjerne starter helt på nytt igjen.

Samtidig har toppsjefen for Immortal gått ut og sagt at det hele vil få følger for laget, og at det hele nå blir behandlet internt – men at det ikke kommer til å bli feid under teppet. Flerer lurer nå på om «kNg» nå kan være ferdig i Immortals.

Sirkus Merano kan ta seg en bolle.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3