Er ikke «Bloodborne» kun til PS4, likevel?

Blodsporene peker mot pc.

24. mars 2015 14:36

(PressFire.no): Denne uka kommer «Bloodborne» ut, spillet lagd av gjengen bak «Demon’s Souls» og «Dark Souls».

Dette er en PlayStation 4-eksklusiv affære. I hvert fall når det gjelder konsollene.

Franske Amazon har imidlertid ført opp en utgivelse til pc på sine sider – og slikt øker gjerne pulsen hos folk uten en fersk Sony-konsoll i stua.

Hvor lenge må pc vente?

Stemmer disse opplysningene, betyr det at pc-publikummet får være med på denne nådeløse reisen – men ikke på en stund. Det er så langt ikke bekreftet at spillet signert From Software kommer ut til noe annet enn PS4.

IGN snublet over denne oppføringen fra Amazon i Frankrike.

De gjør oppmerksom på at samme nettbutikk blant annet var først ute med å plante spor om «GTA V»-utgivelse til pc, en remastret utgave av «The Last of Us» til PS4, og la dessuten igjen hint om en «Killzone»-pakke med de tre spillene samlet. Alt dette viste seg senere å stemme.

Viser pc-sporene fra «Bloodborne» seg å stemme, må du likevel regne med at det kan ta tid før pc-lanseringen skjer. Sony har sikret seg avtaler som gjør at de trolig har flere måneder de vil melke spillet som allerede har rukket å få glimrende tilbakemeldinger i de første anmeldelsene internasjonalt (spillet kommer først ut i USA, tirsdag 24. mars).

Også de to «Dark Souls»-spillene kom til slutt ut på pc.

I skrivende stund har over 13 000 lagt igjen signaturen sin, og krever at From Software gir ut sitt nyeste til pc også.

– 

Alle kan bli en legende

Vi så en uferdig versjon av «Bloodborne» i London tidligere i år på et Sony-event der også From Software-toppen Hidetaka Miyazaki var med.

Han forklarte at de denne gangen hadde lyst til å kombinere prinsippene om å dele PS4-opplevelsen med andre, og koble til elementet av noe unikt fra miljøer i spillet som skiller seg fra spiller til spiller.

– Ved å kunne dele opplevelser, gameplay eller annen informasjon fra «Bloodborne», åpnes en hel rekke muligheter for hva som kan skje. Det letteste å forholde seg til er hvis én spiller eller liten gruppe klarer seg igjennom et supervanskelig område av spillet. Sånt kan skape en legende, en slags helt, innen spillmiljøet: «Han klarte å slå den bossen!», beskrev Miyazaki til PressFire.

– Alle kan bli en legende eller være den første til å oppdage noe i spillet. Det er jo noe som alltid gir en god følelse. Måten spillet er lagt opp på, gir alle den sjansen. Ikke bare de mest hardbarka spillerne.  

«Bloodborne» kommer ut til PlayStation 4 i Norge onsdag 25. mars. PressFire kommer med en anmeldelse så fort som mulig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3