Disse «Counter-Strike»-spillerne kjemper om topplassering under ByLAN

3. oktober 2015 14:19

(PressFire.no/Gamermag.no) «Counter-Strike: Global Offensive»-turneringen unders årets ByLAN er godt i gang. Hele 50 lag kjemper om førsteplassen på 20 000 norske kroner. 

I helgen er det ByLAN i Vestlandshallen som gjelder. Årets arrangement er større enn noensinne, og et heldig vinnerlag vil kunne stikke av med førsteplassen som i år er på 20 000 norske kroner.

Gruppespillet begynte smått i går og vil fortsette utover dagen i dag.

Vi har tatt en titt på de lagene vi anser som mest aktuelle og som vi tror vil komme til å kjempe om en topplassering under årets arrangement.


Thomas «base» Finnøy.
Foto: HLTV.org
Lions EK
 (base, ultra, neto, spity, cyph)

Lions er det mest kjente laget som deltar i turneringen og blir sett på som favoritter til å vinne. Laget spiller blant annet i Telenorligaen, hvor de ligger på en annenplass, og har også vist gode resultater mot internasjonale lag. Stortalentene Henrik «neto» Kristengård og svenske Viktor «Cyph» Johansson anses som kanskje de viktigste bidragsyterne for at Lions skal stikke av med seieren.

 

Expert Gaming (Philip, dubT, NiTo, Kondey, alfonzz)

Expert Gaming er et kjent navn i norsk Counter-Strike. Laget spiller til daglig i Telenorligaens annendivisjon og ligger godt plassert på tabellen. Mathias «alfonzz» Møllenes viste i fjor godt spill under ByLAN og vil bli en viktig spillebrikke for laget. De vil trolig være i god nok form til å kjempe om en plassering i topp tre.

 

Demise.no (FuruaN, decn, Fonzie, nixxor, Simsy)

Demise har i år valgt å sende sitt annenlag til ByLAN. Spillerne fikk en dårlig start på sesongen i Telenorligaens annendivisjon og står i skrivende stund med bare én seier etter fem kamper. De stiller likevel med en spennende lagoppstilling, med blant annet den tidligere Gamermag-spilleren Bendik «decn» Fotland og Erik «Simsy» Gravrok som har figurert i Aposis. Demise har nok en topp tre-plassering som mål, noe de vil klare om fokuset er tilstede.

 


Adrian «CYNEX» Vevletveit.
Adrian «CYNEX» Vevletveit.
Dish 
(akez, b4t, yakin, haggis, CYNEX)

Dish stiller som et rent «mikslag» i årets turnering, men lagoppstillingen ser meget sterk ut på papiret. I laget finner man blant annet den rutinerte spilleren Vegard «yakin» Halvorsen, som har mye erfaring fra Counter-Strike 1.6-tiden i norske topplag, og Adrian «CYNEX» Vevletveit, som også er en spiller motstanderlagene bør se opp for. Sistnevnte fikk sitt gjennombrudd under ByLAN i fjor og er nok ivrig på å vise seg frem denne gangen også. Laget skal være gode nok til å kjempe med de andre om en topplassering, men de vil måtte komme til å gi 110 prosent.

 

Majority Gaming (hellfire, aimingwrist, Stan, mercurio, kRISTIANSEN)

Majority Gaming overrasket alle i fjor da de slo til med en meget sterk tredjeplass under årets ByLAN, dog med en helt annen lagoppstilling. Det mest kjente ansiktet i årets lag er Simen «hellfire» Vågsæter, som har spilt i en rekke lag under Majority-fanen. Det skal likevel sies at laget ser noe svakere ut i år, men de vil nok være med å kjempe om en respektabel plassering.

 

Real Underperformers (Drolsum, Sirius, Confessionz, Fract, Skratch)

Real Underperformers vil være en utfordrer til en god plassering. De stiller blant annet med de to tidligere Expert Gaming-spillerne Emil «Sirius» Standal og Vebjørn «Drolsum» Drolsum, men dette vil trolig ikke være nok for en topp tre-plassering. Skyte fra seg vil de nok imidlertid gjøre.

Turneringen har en samlet premiepott på 32 500 norske kroner og vil bli fordelt slik:

1. 20 000 kroner
2. 7500 kroner
3. 5000 kroner

Vi strømmer kamper direkte fra ByLAN her.

Brackets finner du nedenfor:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3