- Digre hopp og steinsprutende action i «Forza Horizon»

I dag slippes rally-sirkuset løs.

18. desember 2012 11:25

(PressFire): I dag slippes den første store utvidelsen med mer innhold til «Forza Horizon».

Folka i Turn 10 og Playground Games signaliserte allerede før lanseringen av det åpne bilspillet i høst at de ikke vil nøye seg med å slippe pakker med nye biler, på månedlig basis, men også bygge på med enda flere leker i denne sandkassa.

Rallyutvidelsen, som koster 1600 Microsoft-poeng (131 kroner), legger til et nytt område på kartet.

- En realistisk opplevelse

Utviklerne skriver på hjemmesiden sin at du blant annet kan forvente deg «digre hopp og grus-sprutende action».

Som i alle «Forza»-spill vil fokuset på fysikk og kjøreegenskaper gjøre opplevelsen realistisk og vel verdt flere timers innsats for å oppnå den perfekte løpstiden, skriver John Schommer fra Turn 10.

Etter at du har gjort deg unna med en av de nye banene, blir denne til en Rivals-utfordring – akkurat som konkurransene i hoveddelen av «Forza Horizon».

Som i alle gode rallyopplevelser får du litt kyndig hjelp. En kartleser skal nemlig guide deg og kommer med hint når du nærmer deg farene i løypa.

Test rallyegenskapene til en Ferrari

Utviklerne nøyer seg ikke med å gi deg et knippe rallybiler. Du kan også «rallyfisere» de øvrige bilene i garasjen, og på den måten finne ut hvordan en blodtrimma Ferrari eller Lamborghini ter seg med gjørmete, grusete underlag.

Et sett med egne rally-relaterte oppgraderinger gjør at du kan tilpasse alle bilene – og teste ut kjøreegenskapene på hele «Horizon»-kartet, ikke bare til rally-løypene.

Rally Expansion Pack, som utvidelsen er kalt, består av fem nye biler, med tilpassede fjæringer, rallydekk og oppgraderinger.

I løpet av dagen, 18. desember, blir utvidelsen tilgjengelig via Xbox LIVE Marketplace.

De som har kjøpt season pass til «Forza Horizon» får rallypakken gratis – i tillegg til en bonusbil, en Ford SVT Focus 2003-modell.

Se trailer fra Rally Expansion Pack her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3