Dette var et av de mest kontroversielle spillene på 90-tallet

Klarer «Carmageddon» å sjokkere i dag?

29. mars 2014 14:52

(PressFire.no): «Carmageddon»-spillene var aldri kjent for sin høye kvalitet, men på 90-tallet var det lite som var mer omdiskutert.

Et spill som lot deg kjøre rundt og overkjøre tilfeldig forbipasserende, og gav deg poeng for det?

Kan testes mot betaling

Det blir interessant å se om et nytt «Carmageddon»-spill fortsatt er i stand til å sjokkere. Det er i alle fall ingen tvil om at utviklerne har humoren i behold, noe deres nye trailer beviser.

«Carmageddon: Reincarnation», som spillet heter, har gått Kickstarter-løypa, og etter folkefinanseringsrunden er det klart for tidlig testing via Steam Early Access.

Det blir knapt mer indie enn det.

Lover mye moro

Fullversjonen av spillet, den dagen den kommer, skal bygge på de klassiske utgivelsene, men i modernisert versjon.

En rekke av de gamle bilene skal vende tilbake, nye modeller er også på vei, og de skal inneholde meget avansert skademodellering, mange oppgraderinger og lignende.

Lignende prinsipp skal gjelde både motstandere og fotgjengere – gamle favoritter kommer tilbake, nye ansikter vil dukke opp, og alle blir grundig overhalt visuelt.

Også brettene skal bygge på kjente miljøer, men inneholde masse nye elementer og forbedringer. Og det loves mange spillmoduser, både på nett og mot kunstig intelligens. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3