- Dette er noe jeg ikke setter pris på

Ellen Page om likheten til Ellie i «The Last of Us».

24. juni 2013 10:58

(PressFire.no): Skuespillerinnen Ellen Page har selv lagt merke til det «alle» andre har kommentert: hovedpersonen Ellie i «The Last of Us» ligner en hel del på henne.

Skaperne Naughty Dog endret etter hvert jentas utseende i det mørke, postapokalyptiske dramaet så 14-åringen fikk flere av kjennemerkene til stemmeskuespilleren Ashley Johnson.

Filmstjernen har kommentert sin digitale spilltvilling i en AskMeAnything-tråd på Reddit

- Burde sikkert blitt smigret

Er du klar over hvor mye du ligner på Ellie fra «The Last of Us»? Hun høres til og med ut som deg, såpass mye at nesten alle regnet med at det var du som spilte rollen, var ett av spørsmålene Page fikk servert.

- Jeg burde sikkert blitt smigret over det at de har kopiert likheten, men jeg spiller faktisk i et spill som heter «Beyond: Two Souls» – så dette er ikke noe jeg setter pris på, svarer Ellen Page.

«»

En tur til den andre siden

David Cages ambisiøse «Beyond: Two Souls» kommer ut i oktober. Også det blir eksklusivt til PlayStation 3, i likhet med «The Last of Us».

Her spiller Ellen Page rollen som Jodie, ei jente med overnaturlige evner som Cage har fristet med skal ta oss med til «den andre siden».

- Vi får se hvordan hun vokser, utvikler seg og forandres gjennom 15 år.

- Spillet handler om å vokse og akseptere seg selv slik man er. Det handler også om døden, og livet på den andre siden. Sorg. Separasjon. Hva som ligger på den andre siden, skildret Quantic Dream-sjefen da vi traff ham på E3-spillmessen i fjor.

Ellen Page, kjent fra blant annet «Juno» og «Inception», er for tiden i gang med innspillingen av «X-Men: Days of Future Past». Denne filmen får premiere neste år.

FOTO (hovedbilde): Reuters/Naughty Dog («The Last of Us»).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3