– Dette er ikke «Crackdown 3»

Skal bli en frisk start på sandkasseeventyret.

19. juni 2014 11:37

(PressFire.no): Mange har ventet på nyheter fra «Crackdown»-serien.

Det første spillet var en lykkepille som blandet «Grand Theft Auto»-formelen med fargerike omgivelser, og ikke minst: den enkle, men effektive gleden av å samle på «orbs», skjult i smug og på takene – som gjør at du kan hoppe enda høyere.

Oppfølgeren, «Crackdown 2», var en nedtur. Nye utviklere sto bak, og de valgte å blande inn zombier etter mørkets frembrudd.

Under E3-spillmessa i forrige uke kunne Microsoft bekrefte et nytt «Crackdown». Og seriens originalskaper, David Jones, er tilbake. Det var heller ingen spor av zombier i filmsnutten Microsoft viste på sin pressekonferanse.

Navnet blir imidlertid ikke «Crackdown 3». Det forteller Microsoft Studios-toppen Ken Lobb til Eurogamer. Han ber oss tenke på dette som en frisk start.

Enda flere gode nyheter om du er en av dem som forakter «Crackdown 2», serveres fra Lobb her:

–  Er det egentlig «Crackdown 3»? Dette er fremtiden. Det er et annet sted, lenge etter originalspillet. Er det «Crackdown 2»? Er det et annet univers? Ja, dette er på en måte oppfølgeren til eneren.

– Dette er «Crackdown», slår Ken Lobb fast.

Microsoft har foreløpig ikke sagt noe om når lanseringen er planlagt. Det utvikles til Xbox One, eksklusivt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3