Det virker som «Pokémon GO» får en historiedel

«Story Quests» funnet i kildekoden.

8. februar 2018 14:52
Professor Willow

(PressFire.no): Den forrige oppdateringen til «Pokémon GO» kom for et par dager siden, og som vanlig har folket bak nettsiden TheSilphRoad gått gjennom endringene – og selve koden som ligger i spillet.

Der har de funnet spor av det som virker å være delene til egne historie-biter i spillet. Referanser til «Story Quests» har nå dukket opp i spillet.

Disse delene er fortsatt på et tidlig stadie, og det er ikke mulig å starte noen av disse historieoppgavene i dag, men kodebitene som nå har dukket opp viser et langt mer komplisert system enn i dag.

Tidligere har «Quests», eller oppgaver, vært det spillet har kalt «dagens første»-greiene du kan gjøre, som å besøke dagens første Pokéstop eller å fange dagens første pokémon.

Nå vil det etter hvert gjøres om slik at «quests» ikke er så begrenset, og du vil kunne få oppgaver som å fange spesifikke pokémon, besøke pokéstops, klekke egg, vinne gym-kamper, vinne raids og å gå rundt med «buddy»-en din.

Nytt er også at du skal kunne møte på en av figurene fra spillet og få utlevert slike oppgaver via en liten historiesnutt. For eksempel ser vi nå at Professor Willow har dukket opp i referanser i koden.

I spillets kildekode ser vi at figurene kan få flere uttrykk, for eksempel «glad». Sannsynligvis vil han dermed bli fornøyd om du greier oppgavene han gir deg, og portrettet hans byttes ut med et der han smiler.

Oppgavene kan være satt sammen som en del av en «Multi Part Quest», som betyr at du vil kunne få flere oppgaver etter hverandre. Figuren vil kunne gi deg en belønning om du greier disse, noe som også er nytt.

Typene belønning som (så langt) er lagt inn i koden er nye klær til figuren din, candy, erfaringspoeng, gjenstander, en ny quest, stardust og kanskje mest spennende: Å møte på en pokémon.

Dette kan åpne opp for å få spesifikke oppgaver fra en av spillets etablerte figurer (eller noen helt nye?), som så ender opp i spesielle møter med sjeldnere typer pokémons enn de du finner ute i verdenen.

Disse historie-oppgavene skal også låses bak en rekke parametere. For eksempel vil det være noen som kun vil være tilgjengelig for spillere som har nådd en viss level, eller som har fått spesielle medaljer tidligere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3