Det tok to år og 4,5 millioner byggeklosser å bygge denne byen

Dette er ikke New York, det er Titan City i «Minecraft»

21. oktober 2014 18:25

(PressFire.no): Den kreative friheten i «Minecraft» har ikke bare skapt mye storslått, men har også gjort at spillet har blitt populært i undervisningssammenheng.

Nå og da dukker det opp historier om noen som har bygget noe tidkrevende i det svært populære spillet, og dette er én av dem.

Kunststudent med en visjon

Duncan Parcell er kunststudent og har brukt to år og 4,5 millioner byggeklosser i spillet for å skape en virtuell metropol, med skyskrapere og det hele. Og det er i Xbox 360-versjonen av spillet han har jobbet.

Myser du litt, vil vi påstå at det kan være vanskelig å se at det ikke er snakk om ekte fotografier av New York, eller annen storby.

Ifølge kunststudenten endte han opp med å bruke Xbox 360-versjonen fordi spillet ikke ville fungere på Mac-en hans. Nå skal han ha fått tak i en pc, men føler han må holde seg tro mot den originale visjonen.

Flytter til pc når det er fullt

Som kjent har konsoll- og mobilversjonene av spillet begrensinger i både tilgjengelige verktøy og område. På Reddit forteller Parcell at han kommer til å innrede bygningene når området er fylt, men også at han kommer til å flytte hele byen over til pc-versjonen til slutt.

Han skal allerede ha noen bygninger klar i pc-versjonen av spillet.

Reddit blir Parcell spurt om hvorfor han valgte å bruke så mye tid på å bygge den virtuelle byen.

Fordi jeg ikke har penger eller plass til å bygge en ekte by, er svaret til kunststudenten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3