Det originale «Assassin’s Creed» inkludert i «Revelations»

Men bare til de første som kjøper spillet til PS3.

20. september 2011 11:50

De første som kjøper det kommende «Assassin’s Creed: Revelations» til PlayStation 3 vil få muligheten til å gå tilbake til den suksessfulle seriens røtter, uten å punge ut noe ekstra.

I dag annonserte nemlig Ubisoft at de første PS3-utgavene av «Revelations» som treffer butikkhyllene inkluderer det originale «Assassin’s Creed» fra 2007.

 

Tilbake til røttene

Med «Assassin’s Creed: Revelations» fullføres en trilogi med snikmorderen Ezio i hovedrollen. Renessansens Italia har allerede fått smake på hans arsenal av dødelige dingser, og nå trekker han til Midtøsten og Det osmanske riket.

I «Revelations» er vi i år 1511, og den nå 52 år gamle Ezio (som stadig er i storform, tross alderen) søker tilbake til røttene. Nemlig tilbake til Altaïr, en gammel kjenning av dem som har fulgt serien. 

Handlingen i det originale spillet foregikk flere hundre før «Revelations». Da var året 1191, og vi styrte snikmorderen Altaïr Ibn la-Ahad gjennom det hellige land, under det tredje korstoget.

- I «Assassin’s Creed: Revelations» følger mestersnikmorder Ezio fotsporene til sin forfar, skriver Ubisoft i en pressemelding, der de annonserer et partnerskap med Sony som bakgrunn for den eksklusive PS3-dealen.

- Nå vil gamere få muligheten til å gå tilbake til begynnelsen av «Assassin’s Creed»-historien.

 

Viktig forhistorie

Der det første spillet kanskje ikke har vært helt vitalt å kjenne for å henge med i Ezio-trilogien, vil det nå altså være et stort pluss for spillopplevelsen å ha det originale spillet friskt i minne.

Ikke minst fordi Altaïr også blir en karakter i det kommende spillet.

 

«Assassin’s Creed: Revelations» lanseres til PlayStation 3, Xbox 360 og PC den 15. november. 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3