Det neste «FIFA Street» nærmer seg

Slippmåneden avslørt på «FIFA 12»-lanseringen.

30. september 2011 10:55

På GamesCom-spillmessen i mars, åpnet Electronic Arts sin pressekonferanse med å friste med et nytt spill i «FIFA Street»-serien.

En trailer og en kjapp introduksjon fra Gary Paterson senere, og det hele ble konkludert med at «FIFA Street 4» (eller hva den endelige tittelen blir) kommer ut en gang «tidlig i 2012».

En medarbeider i spillnettsiden VG247 var på jakt etter en kopi av «FIFA 12» da spillet ble lansert i England ved midnatt, og fikk seg en overraskelse. I coveret lå det nemlig en brosjyre som tidfester lanseringen litt mer presist. «FIFA Street» kommer ut i mars neste år.

NB! Se trailer nederst.

- Mer realisme

«FIFA Street»-serien ble satt på pause i 2008, etter tre utgivelser. Serien utviklet seg til å bli stadig mer karikert. Det har teamet hos EA Canada tenkt å gjøre noe med.

Under GamesCom i Köln fikk PressFire teste en uferdig versjon av spillet.

Gary Paterson fra EA Canada fortalte at man tar i bruk «FIFA 12»-teknologien for å lage et bedre, mer realistisk fotballspill.

Dessuten består teamet hans av folk som tidligere har jobbet med FIFA-spillserien.

Vi kommer til å strekke oss mer mot realisme. Vi tror det er noe fotballspillinteresserte liker, de vil ha autentisiteten fra sporten representert. Det er derfor man spiller et sportsspill, sa Paterson til PressFire.no.

Selv om spillmekanikken og grafikken er mer realistisk, skal dette spillet være såpass uformelt og morsomt at det også kan appellere bredt, håper spillskaperne. Og ikke frykt for at triksingen og løssluppenheten fordufter.

Dette er nemlig inntakt, kan vi berolige med.

- Vi håper at «FIFA Street» også skal appellere til en gruppe som kanskje syns «FIFA»-serien er litt for innfløkt.

Mer om våre inntrykk fra GamesCom-testingen av «FIFA Street» leser du her.

«FIFA Street» lanseres til PlayStation 3, Xbox 360 og pc i mars 2012.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3