Det neste «Assassin's Creed»-spillet kan endelig la oss spille sammen

Er dette nyheten vi har ventet på?

22. april 2014 14:10

(PressFire.no): Det at årets «Assassin's Creed»-spill heter «Unity» og kommer til Xbox One, PS4 og PC, vet vi allerede.

Vi vet også at spillet vil foregå i Paris rundt den franske revolusjonen.

Ubisoft har imidlertid holdt tett om flere detaljer rundt spillbarheten, bortsett fra å fortelle at de har jobbet med dette spillet i over tre år.

Kontrollerte lekkasjer?

Nå har likevel mer informasjon lekket ut. Som alltid må man ta slike rykter med en klype salt, men vi har etter hvert lært at lekkasjer som angår «Assassin's Creed»-spillene har tendenser til å stemme.

Det er snakk om at «Unity» får en fullverdig co-op-modus, som vil la opptil fire spillere samarbeide i noe som tydeligvis er en historiebasert spillvariant.

Det kan tolkes som om co-op-delen ikke er bakt inn i selve enkeltspilleren, men en separat modus som likevel fokuserer på historiefortelling.


Full avsløring snart

Ifølge kildene skal dette vises frem under E3-messen i juni. Ubisoft skal ha planer om å vise frem to demoer fra spillet, der den ene viser den tradisjonelle enkeltspillerdelen, mens den andre skal presentere den nye co-op-varianten.

Det er en bransjeinnsider som hevder dette på Twitter, og magasinet The Escapist har også fått bekreftet informasjonen fra sine anonyme Ubisoft-kilder.

Vi ser frem til å se spillet i aksjon, og det er jo ikke så fryktelig lenge til E3.

Det er også rykter om at et annet «Assassin's Creed»-spill kommer i år, det skal hete «Comet» og lanseres til den forrige generasjonen med spillkonsoller – og det skal etter sigende ta opp tråden fra «Black Flag», med mye fokus på sjøbaserte kamper. Av disse to titlene er det bare Unity som er offisielt bekreftet altså.

Relaterte nyheter: Ubisoft forteller at «Assassin's Creed»-serien har nå totalt solgt i over 73 millioner eksemplarer, og ligger følgelig langt foran utgiverens øvrige serier som «Just Dance», «Splinter Cell» eller «Rayman». Det tyder på at det fremdeles er grunnlag for å lansere årlige utgivelser av serien.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3