Det er noe veldig spesielt med denne gjengen

Er det egentlig noen som har sjans mot dem?

19. august 2015 14:15

(PressFire.no): Etter en forrykende sesong der Fnatic har vunnet mot samtlige lag i ligaen to ganger, er de nå videre til finalespill mot Origen i det europeiske sluttspillet av League Championship Series.

Fnatic innfridde alle forventninger mot Unicorns of Love sist helg og fortsetter dermed den imponerende seiersrekken laget har hittil i sesongen. 3-0-seieren sikret dem en plass i finalen av det europeiske sluttspillet som holdes i Stockholm førstekommende helg.

Der vil de møte et lag som har hatt en noe mindre feilfri sesong, Origen.

Med 21 strake seire er det lite som tilsier at Fnatic ikke skal vinne, men det er heller ikke til å skubbe under en stol at det er en erfaren finalemotstander som venter.

Laget har blant annet tidligere verdensmester Enrique «xPeke» Cedeño Martínez i stallen, som selv spilte for Fnatic da de vant verdensmesterskapet for fire år siden. 


En måned med verdens beste i «League of Legends»

Verdensmesterskapet i «League of Legends» nærmer seg med stormskritt - i oktober vil det rundt om i hele Europa bli spilt kamper i ulike arenaer. Belgia, England, Frankrike og Tyskland er de fire nasjonene som har fått i oppgave å være verter for en av verdens største begivenheter innen e-sport.

Totalt vil 16 lag her delta i en turnering som strekker seg over en hel måned.Kjemper om viktige poeng

Men først er det altså sluttspill i Europa og 22. og 23. august braker det løs, også kjent som League Championship Series (LCS).

Her vil lagene kjempe om viktige mesterskappoeng eller såkalt «championship points.» Disse poengene legges sammen etter sluttspillet, og to lag går videre med mest poeng. Fnatic har allerede kvalifisert seg og spiller hovedsaklig for den høyeste seeden i Europa.

Fnatic tok seier i Madrid.


Kan Origen gjøre det umulige?

Det blir trolig et selvsikkert Fnatic-lag med senkede skuldre som går inn i helgens sluttspill i Stockholm. Seiersrekken i den ordinære sesongen har allerede sikret de en plass i årets verdensmesterskap.

De vil nok helst unngå å vise frem noen av sine sterkeste strategier og vil derfor åpne opp for et sultent Origen som i det minste kan slå hull på seiersrekken til Fnatic.

Potensielt avgjørende bronsefinale

Ettersom Unicorns of Love ikke klarte å overmanne et formsterkt Fnatic vil de møte H2k Gaming i helgens bronsefinale. Hvor viktig denne kampen blir avhenger av hvem som vinner finalen.

Om Fnatic vinner i finalen vil bronsefinalen avgjøre hvilket lag som også får bli med i det gjeve selskap under verdensmesterskapet da vinneren i kampen blir sikret seed to av de europeiske lagene.

Det vil si at både Unicorns of Love og H2k kan gå videre med seier i bronsefinalen. Hvilken seed man har er svært avgjørende for hvilke motstandere man kan møte i gruppespillet av verdensmesterskapet.

Vinner Origen sin kamp er bronsefinalen nesten ubetydelig, da Origen får høyeste seed.

Roccat, Origen, H2k, Unicorns of Love og Giants Gaming må uansett spille regionskvalifikasjon mot hverandre, hvor vinneren sikrer den siste og avgjørende plassen i verdens gjeveste League of Legends-turnering. Vinneren av bronsefinalen har dog en lettere vei i regionskvalifikasjonen.


Startskuddet for bronsefinalen vil bli spilt på lørdagskvelden klokken 17:00 og kan potensielt bli svært avgjørende for hvem som blir det andre laget som skal forsvare europas ære.Følg med i helgen

Om du ikke blir til stede i Stockholm kan du trøste deg med at alt vil bli direkte overført med storslagen produksjon via strømmetjeneste fra og med klokken 17.00 - vi legger ut i vårt livestudio.

Undertegnede vil også være på plass for PressFire for å sikre stoff fra spetakkelet fra Hovet Arena.

Dette skjer:

22. august, kl 17.00: Bronsefinale mellom Unicorns of Love og H2k Gaming
23. august, kl 17.00: Finale mellom Fnatic og Origen

 

Fnatic:

Heo «Huni» Seung-hoon, Sør-Korea
Kim «Reignover» Ui-jin, Sør-Korea
Fabian «Febiven» Diepstraten, Nederland
Martin «Rekkles»  Larsson, Sverige
Bora «YellowStar» Kim, Frankrike

 

 

Origen:

Paul «Soaz» Boyer, Frankrike
Maurice «Amazing» Stückenschneider, Tyskland
Enrique «xPeke» Cedeño Martínez, Spania
Jesper «Niels» Sveningsenn, Danmark
Alfonso «Mithy» Aguirre Rodriguez, Spania 


H2k:

Andrei «Odoamne» Pascu, Romania
Jean-Victor «loulex» Burgevin, Frankrike
Ryu «Ryu» Sang-ook, Sør-Korea
Petter «Hjarnan» Freyschuss, Sverige
Raymond «KaSing» Tsang, Storbrittania

 

 

Unicorns of Love:

Tamás «Vizicsacsi» Kiss, Ungarn
Cho «Hor0» Jae-hwan, Sør-Korea
Tristan «PowerofEvil» Schrage, Tyskland
Pontus «Vardags» Dahlblom, Sverige
Zdravets «Hyllisang» Galabov, Bulgaria

OBS! Et oppdatert bilde av UOL er ikke tilgjengelig. Kikis er nå erstattet med Cho «Hor0» Jae-hwan.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3