Det er lenge siden vi har kunnet spille som Predator i et dataspill

Får vi snart sjansen i «Call of Duty»?

28. mars 2014 13:23

(PressFire.no): Mens «Alien»-spillene dukker opp relativt jevnlig – og en helt ny utgivelse er på vei – er det sjeldnere vi ser Predator i spillmediet, til tross for skapningens store potensiale.

I mangel av et skikkelig Predator-spill må vi kanskje ta til takke med en krysning av den legendariske jegeren og «Call of Duty»-serien? Det ser i alle fall slik ut.

Klikking i jungelen

Den kommende tilleggspakken til «Call of Duty: Ghosts», «Devastation», vil nemlig mest sannsynlig inkludere Predator på et eller annet vis.

Det er ikke helt avklart hvordan.

Activision har bare sluppet en kort «teaser» til pakken. Det er snakk om en Instagram-video der man kan se en soldat i jungelomgivelser, og deretter høre den karakteristiske klikkingen til en Yautja.

Tropisk i april

I kommentaren til videoen står det «If it bleeds…», en klar referanse til den første «Predator»-filmen.

Det er ikke første gangen nedlastbar materiale til «CoD: Ghosts» får spillbare figurer hentet fra popkulturelle klassikere. I pakken «Onslaught» kunne man spille som skrekkfiguren Michael Myers fra «Halloween»-filmene.

Man kunne spille som Myers i et av brettene, komplett med lisensiert musikk fra filmene og skummel stemning i omgivelsene. Inkluderingen av Myers var riktignok mest av alt kosmetisk, og endret ikke spillets dynamikk.

Vi blir ikke overrasket om det blir en lignende løsning med Predator. Det blir spennende å se hvordan figuren inkorporeres i spillet.

Den nye tilleggspakken skal ellers inneholde fire brett, et nytt våpen og en ny episode i «Extinction»-serien, som setter spillere opp mot angripende romvesener.

Pakken slippes 3. april, først til Xbox-plattformene. Denne traileren er fra den forrige pakken, «Onslaught».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3