Det er ikke bare i virkeligheten Luis Suárez er utestengt

Forsvunnet fra «FIFA 15».

28. september 2014 20:26

(PressFire.no): Da den uruguayske stjernespilleren Luis Suárez som kjent nafset i seg en bit av motstanderen Giorgio Chinellis skulder i sommer, ble han utestengt av fotballforbundet FIFA.

Det viser seg at dette også innebærer utestengelse fra det ferske «FIFA 15», der Suárez er rangert som en av de beste ti spillerne.

Bare treningskamper

Søker man etter balltalentet i Ultimate Team-delen av spillet, dukker ingenting opp. Om man spiller karrieremodus med Suárez' nye lag, Barcelona, får man en melding inne i spillet fra klubbsjefen:

«Vi gjør oppmerksom på at Luis Suárez på dette tidspunktet suspendert, og vil ikke være tilgjengelig for spill før 26. oktober 2014.»

Dette gjelder ikke vennskapskamper, akkurat som i virkeligheten.

Suárez utestenging handlet først om alle fotballrelaterte aktiviteter, men fotballforbundet har siden løsnet litt på tøylene. Spissen har i virkeligheten fått lov til å både trene og spille treningskamper siden august. 

Fotorealisme

«FIFA 15» ble lansert denne uken, og demoen lovte godt; aldri før har vi sett et så realistisk fotballspill.

«Juan Mata skal ta et frispark. Han gjør seg klar og tar noen skritt bakover. Spanjolen ser konsentrert ut. Mata har to rykninger i ansiktet, hever et øyenbryn, blunker et par ganger og ansiktet ser med én gang mer levende ut enn vi har sett fra «FIFA» før», skrev vi i sniktitten fra forrige måned, der vi også slo fast at «FIFA 15» virker mer flytende og dynamisk enn sine forgjengere.

Full anmeldelse av spillet kommer snart på PressFire. 

«FIFA 15» finnes nå i butikkhyllene, og er tilgjengelig for PC, Xbox 360 og One, PlayStation 3 og 4, samt Wii, men ikke Wii U. PlayStation Vita og Nintendo 3DS får også fotballspillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3