Det blir steinharde kamper, drager og utallige dødsfall

Hva forventet du av «Dark Souls II»?

11. april 2013 15:18

(PressFire.no): From Software tar etter alle tegn trygge skritt framover med den hyllede actionrollespillserien sin, 

IGN debuterte nylig 12 minutters råfilm (nederst) fra «Dark Souls II»,  og det ser ut til at bordet nok en gang er fullastet med drager, dødsfall og dedikert denging.

Litt mer tilgjengelig

- Vi vil ikke nødvendigvis gjør spillet mer tilgjengelig. Heller tydeliggjøre grunnkonseptene for alle spillere. Men vi har ryddet litt i grensesnittet etter diverse tilbakemeldinger, forklarer produsent Yui Tanimura i et intervju med IGN.

Utover en grafisk overhaling og litt underlig fokus på vind, som visstnok skal understreke en dypere innlevelse, ser det meste ut til å være ved det samme. Mer, knallhardt innhold, altså.

Da spillbladet Edge rundt juletider i fjor, beskrev de et utseende som nesten var hyperrealistisk. Hvorvidt det holder vann eller ei, kan du se i videoen under.

Prosjektet har fortsatt ingen endelig slippdato, men er annonsert til dagens spillkonsoller og Windows.

- En av seriens definerende elementer er historiefortellingen. Vi vil at spillerne skal granske små detaljer og skape sin egen historie, forteller Tanimura til IGN.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3