Det blir ikke mer skrekkelig på Halloween enn dette

Se den ferske traileren fra «Amnesia: A Machine for Pigs».

31. oktober 2012 14:22

(PressFire.no): Det er få spill som kan toppe «Amnesia: Dark Descent» når det gjelder skrekk og gru. I dag, på selveste Halloween, har folka bak oppfølgeren sluppet et filmklipp som gir oss mer innblikk i «Amnesia: A Machine for Pigs».

Bak spillet står thechineseroom, studioet som sist ga ut «Dear Esther», i samarbeid med Frictional Games som var ansvarlige for den kritikerroste forgjengeren.

Dette omtales ikke som en direkte oppfølger. Det foregår i det samme universet som det første «Amnesia» men introduserer oss for en alternativ historie med helt nye figurer, sa Dan Pinchbeck, en av utviklerne, til Joystiq tidligere i år.

Historien utspiller seg i 1899 og hovedpersonen er Oswald Mandus, en velstående industrimagnat.

Mandus vender tilbake etter en forretningsreise i Mexico som har gått fryktelig galt.

Han er slått ut av feberdrømmer og har mareritt om en maskin. Oswald våkner til slutt fra febertåka i senga si, samtidig som han hører at motorene til en maskinen starter …

Han aner ikke hvor lenge han har vært i ørska.

Omtrent slik beskrev Dan Pinchbeck rammen for denne skrekkhistorien overfor Joystiq da spillet ble avslørt i februar i år. I denne saken kan du se den ferske videosnutten fra spillet.

«Amnesia: Machine for Pigs» er planlagt lansert tidlig neste år. Forhåpentligvis før vintermørket er borte …

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3