«Destiny 2» blir en ny start for alle

Og pc-versjonen kun tilgjengelig gjennom Blizzards plattform.

18. mai 2017 20:04

(PressFire.no): Det var spillets regissør, Luke Smith, som gikk på scenen klokka 19.00 norsk tid for å vise fram hvordan «Destiny 2» blir i aksjon.

Han kunne fortelle at det er tre hovedpunkter de bestemte seg for skulle forme oppfølgeren til det første spillet: En verden som drar deg inn, fantastiske ting å gjøre og at du alltid har noen å spille med.

Ny start for alle

Smith kunne også fortelle at det nye spillet blir en helt ny start for alle – inkludert de som har spilt det første spillet. Det er midlertid usikkert om man får med seg rollefiguren inn i det nye spillet.

Historiemessig blir det også som en ny start, hvor den siste skansen på jorden blir tatt og alle Guardians mister kreftene sine. Det blir spillernes oppgave å bygge seg opp igjen fra grunnen av, og det er de tre klassene Titan, Warlock og Hunter som utgjør de forskjellige spillestilene.

Bungie avslørte også at handlingen vil foregå på fire nye planeter/måner: Earth, Titan, Nessus og IO. De kunne også fortelle at det er slutt på reise ut i verdensrommet for å komme seg til neste mål – reis direkte til neste område fra kartet – en etterlengtet forbedring.

Det loves også langt mer innhold i miljøene, inkludert skattejakter og gjemte områder.

Integrert klan-system

M.E. Chung, som er ansvarlig for det sosiale elementet i «Destiny 2», fortalte at spill er det beste mediet for å dele opplevelser, og derfor vil «Destiny 2» også få et eget klan-system. Hun skal selv ha vært del av en klan i det første spillet, noe som måtte organiseres utenfor spillet.

Ifølge Chung var det frykten for såkalte «toxic gamers» som hindret Bungie fra å implementere et matchmaking-system i det første spillet – og svaret er utviklerne Guided Games – som har et system for å kunne spille sammen med klaner.

Blizzard-velsignelse

Det var også Blizzard-sjefen Mike Morhaime som fikk lov til å avsløre at pc-versjonen av spillet kun vil bli tilgjengelig via Blizzard-plattformen Blizzard Tech, som tidligere var kjent som Battle.net.

«Desitny 2» slippes på PS4, Xbox One og pc 8. september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3