Derfor bør du oppdatere PlayStation 4 så fort du får den

En rekke viktige funksjoner er ikke installert på maskinen.

26. oktober 2013 14:26

(PressFire.no): PlayStation 4 kommer til å ha behov for å laste ned en 300Mb førstedagsoppdatering, bekrefter Sony.

Behøves for «Call of Duty»

Den første oppdateringen, som merkelig nok er nummerert til 1.50, er nødvendig om du vil nyte essensielle goder slik som nettspilling og mikrofon-chatting.

Om du planlegger å spille lanseringstitlene «Battlefield 4», «Call of Duty: Ghosts» eller «Killzone: Shadow Fall» er dette altså en oppdatering som du ikke kan være foruten.

Flere funksjoner som støtter en ekstra skjerm legges også til i oppdateringen. Disse inkluderer Remote Play, som lar deg bruke den bærbare konsollen PlayStation Vita i samarbeid med PlayStation 4, og Second Screen som tillater bruken av iOS og Android-baserte telefoner og nettbrett sammen med konsollen for spill som støtter dette.

 

Litt mer venting

Den omdiskuterte Share-knappen som figurerer på den nye DualShock 4-kontrollen kommer også til å behøve oppdateringen for å dele skjermbilder og videoer med verden.

I tillegg må du laste ned oppdateringen om du planlegger å bruke maskinen for å se Blu-ray-filmer eller DVD-filmer.

Også muligheten til egenvalgt bakgrunnsmusikk, stemmekommandoer, støtte for å skape flere brukerprofiler på konsollen og muligheten til å spille spill samtidig som du laster de ned kommer i oppdateringen.

Noen av de tidligere annonserte tjenestene som ikke kommer til lansering: Systemet som tillater konsollen å gå i strømsparingmodus for å så kunne starte opp spillet omgående når du skrur på igjen kommer ikke til å være tilgjengelig fra starten av, men Sony lover at denne funksjonen kommer til å komme i nær fremtid.

Playstation 4 slippes 29. november i Norge.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3