Derfor bør du følge med i helga

Verdens beste «Super Smash Bros.»-spillere er i Oslo for å slåss.

21. oktober 2016 17:36

(PressFire.no) I helgen er det duket for Norges største turnering i det legendariske slåssespillet «Super Smash Bros.» noen sinne.

Som med fjorårets debututgave arrangeres også årets «Eclipse» av PressFire og foreningen Smash Norge, men i år bygger arrangørene på forrige års suksess og tar nå turneringen med til nye lokaler, nærmere bestemt nyoppussede Thon Hotel Gardermoen.

Med nesten 400 påmeldte deltagere og mye jobb bak kulissene byr «Eclipse» på en e-sport-happening du ikke vil gå glipp av.

Adam "Armada" Lindgren.
Foto: PresssFire.no/Jarle Hrafn Grindhaug

Verdenseliten returnerer

I fjor kunne man se flere av verdens beste utøvere i aksjon, deriblant turneringsvinneren Adam «Armada» Lindgren, William «Leffen» Hjelte og tyske Mustafa «Ice» Akcakaya. I år blir det et gledelig gjensyn med disse tre, samt en rekke andre store «Smash»-navn.

listen over deltagere finner man blant andre den amerikanske «Smash»-veteranen Kashan «Chillindude» Khan, japanske Ryota «Captain Jack» Yoshida og Roberto «Overtriforce» Iglesias, en av Europas beste «Sheik»-spillere.

Høyt produksjonsnivå

Med så mange deltagere og kamper som skal spilles – i både «Melee» og «Super Smash Bros. 4» – er det naturligvis vanskelig å rekke rundt alt i løpet av én helg. Det kjøres derfor hele tre kontinuerlige streams av turneringene.

I tillegg til Smash Norges stream og den populære streameren «Fuzzyness» har arrangørene fått med både Twitch og tyskeren Philipp «Liva» Bürkner, som er kjent over hele verden for sin tekniske innsikt og gode produksjoner gjennom selskapet Geeky Goon Squad, med på laget.

Samtidig kommer Rad Crew og LevelUP i løpet av helgen innom for å lage podcaster og sendinger. 

Oppvarming i kjent stil.
Oppvarming i kjent stil.

Braker løs med landskamper

Dagen i dag har så langt blitt brukt til å spille det «Smash»-miljøet kaller «friendlies» - altså vennskapelige kamper. Fra og med klokken seks i kveld sendes imidlertid landskamper mellom land som Norge, Sverige, Nederland og USA på alle kanaler.

arrangementets offisielle nettsider kan du lese mer om timeskjema og premier, mens kampoppsettene er blitt gjort tilgjengelig via Smash.gg

Se direktevideo fra GeekyGoonSquad på www.twitch.tv

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3