Denne spillpakken koster deg seks millioner kroner

Inkluderer en Lamborghini, plastisk kirurgi og tur ut i verdensrommet.

9. august 2013 14:51

(PressFire.no): De fleste har fått med seg galskapen som pleier å foregå rundt et slipp av et nytt «Saints Row»-spill – dette er ikke serien som tar noe som helst høytidelig.

Utviklerne hos Volition har ikke spart på kruttet i det nye og fjerde spillet i serien heller, hvor du blant annet spiller den amerikanske presidenten under en invasjon fra det ytre verdensrom.

I de foregående spillene i serien har blant annet pornostjerner vært en del av markedsføringen i spillet, noe den ene produsenten på spillet ikke er spesielt fornøyd med.

Men markedsføringen av det nye spillet blir likevel ikke av det kvadratiske slaget – de tilbyr nå en spesialpakke til den som er villig til å legge en million dollar på bordet!

Pakken kalles «The Super Dangerous WAD WAD Edition The Million Dollar Pack» og vil kun finnes i ett eksemplar. Her inkluderes en romtur med Virgin Galactic Space Flight, plastisk kirurgi, en personlig shopper, en Lamborghini Gallardo, en Toyota Prius (inkludert ett år med forsikring) og en rekke eksklusive reiser.

Skulle du ha rundt seks millioner kroner til overs, kan du handle den hos Webhallen i Sverige for 6476900 svenske kroner. På nettsidene påpekes det at de ikke vil kunne ta i mot kontanter, og at det er Koch Media som håndterer deler av handelen.

I tillegg til alle de ekstravagange luksusvarene i pakken, får du naturligvis også selve spillet, som er den såkalte «Commander in Chief Edition». Denne pakken innholder i seg selv en Uncle Sam-drakt, et ‘merica Weapon og Screaming Eagle Plane.

«Saints Row IV» slippes til Xbox 360, PlayStation 3 og pc 23. august

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3