Denne perlen er snart klar for PlayStation 4

«Journey» legger ut på en ny reise.

17. april 2015 13:08

(PressFire.no): Sony vil restaurere enda flere av sine digitale klassikere, og det har vært kjent en stund at «Journey» står for tur.

Thatgamecompany har gitt ut tre spill. To av dem er allerede mulig å spille på PlayStation 4: «FlOw» og «Flower». Den største godbiten er snart også på plass.

«Journey» kommer ut i en remastret versjon en gang til sommeren, bekrefter Sony overfor Gamespot. Spillet, som sopte med seg en rekke priser da det først kom ut til PlayStation 3 i 2012, blir pusset opp og havner i samme boks som «Fl0w» og «Flower». Det dreier seg altså om en samleboks, på disk.

Sony sier også at de samtidig slipper «Journey» på PS4 digitalt.

Det er foreløpig ikke kjent om dette blir en såkalt cross buy-initiativ – der du kan laste ned gratis hvis du eier spillet fra før på PS3. Det er tilfellet med de øvrige to Thatgamecompany-spillene på PS4.

«Journey» får 60 bilder i sekundet, sammenlignet med 30 som på PS3, og kjører i 1080p-grafikk, skriver Gamespot. Det er ikke ventet at det gjøres ytterligere endringer, tillegg eller forbedringer.

Datoen er foreløpig ikke spikret, men «Journey» kommer ut både på fysisk disk sammen med «FlOw» og «Flower», og i nedlastbar versjon en gang i sommer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3