Denne pandaen nådde i helga nivå 90

Den er nå unik i verden.

23. juni 2014 12:37

(PressFire.no): Da utvidelsen «Mists of Pandaria» kom til det massive onlinerollespillet «World of Warcraft», ble også panda-rasen Pandaren introdusert til spillet.

Pandaene er i utgangspunktet nøytrale i spillets to konkurrerende faksjoner, men må velge mellom alliance eller horde etter at de når nivå ti.

Eller må de?

Tok det som en utfordring

Da vennene til spilleren Doubleagent fortalte ham at det ikke var mulig å nå maksnivået 90 som helt nøytral, tok han det som en utfordring. 

Nå har han verdens første fullstendig nøytrale rollefigur på maksnivå i «World of Warcraft»

For å slippe å bli tvfunget til å velge en faksjon måtte han bli igjen på øya Wandering Isle. Problemet er bare at det er begrenset tilgang til oppdrag på øya, men han hadde en plan.

Man får nemlig også erfaringspoeng for andre gjøremål enn kamp og oppdrag, som for eksempel å plukke urter og samle mineraler. På den måten har han sakte, men sikkert klatret i nivåene.

Han påpeker at han også kunne få erfaringspoeng for å drepe dyr og vesener, oppdrag og utforskning, men at det er veldig lenge siden han har fått noen erfaringspoeng fra sånt.

Jobben mot nivå 90 begynte han allerede da «Mists of Pandaria» ble lansert i september 2012, og i helga kunne endelig smykke seg med verdens første rollefigur i «World of Warcraft» som er fullstendig nøytral på nivå 90.

Videre forteller han at det kom 20 erfaringspoeng for å plukke Peacebloom, Silverleaf og hente ut kopper. Han skal ha fått 30 erfaringspoeng for å plukke Earthroot.

Han valgte også å være shaman for å få en 30 prosent hastighetsøkning. Ønsket var opprinnelig å spille warlock for å få gratis ridedyr på nivå 20, Men rasen Pandaren får ikke liv til å være warlock.

Har nå en rollefigur i alle faksjoner

Doubleagent påpeker nå at han kan fortelle at han har en rollefigur i hver faksjon, også nøytral.

I foruminnlegget hvor han forteller om den møysommelige prosessen avslører han at han har tenkt å spille den til nivå 100 så snart det blir mulig.

Dagens maksnivå er nivå 90, men denne begrensningen blir økt med den kommende utvidelsespakken, «Warlords of Draenor». Pakken skal etter planen slippes til høsten, men har ikke fått en konkret slippdato.

Om den kommende utvidelsespakken skulle hindre Doubleagent å bygge videre som nøytral, vil han beholde den som den er, skriver han.

OBS! Vi skrev også om da Doubleagent nådde nivå 85.

Se ham nå nivå 90 her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3