Denne legendariske «World of Warcraft»-situasjonen fra 2005 ble nesten med i «Warcraft»-filmen

20. mai 2015 19:48

(PressFire.no): Du husker kanskje «World of Warcraft»-videoen med Leeroy Jenkins som ble en enorm farsott for ti år siden?

Videoen viser en gjeng spillere som prøver å koordinere et utfordrende angrep, men det er én som ikke er helt med i planleggingsfasen. Han er en av dem som er essensiell for strategien.

Problemet var bare at Leeroy egentlig er fraværende når instruksene før kampen kommer, men når han er tilbake velger den langt enklere varianten med krigsbrølet «Let’s do this… Leeroy Jenkins» og løper like gjerne rett i kamp.

Skrev Jenkins inn i manus

Nå viser det seg at en manusforfatter som jobbet på filmatiseringen av Warcraft» ville ha en scene som hyllet videoen.

Gary Whitta skrev ett av manusene i prosessen for filmatiseringen, men i ettertid har manuset blitt skrevet om flere ganger og regissøren av filmen som faktisk blir laget har stått bak sitt eget manus.

Likevel – i Whittas manus var det en scene som inkluderte Leeroy Jenkins som også blir for ivrig til å komme seg i kamp.

I utdraget Whitta har lagt ut på Twitter står det hvordan menig Jenkins bryter ut fra rekkene for å hjelpe en vakt, men blir kjapt drept av en ork.

Filmen kommer mars 2016

Det er usikkert om regissøren av filmen har inkludert den ikoniske scenen fra spillet på noen måte.

«World of Warcraft»-filmen er nå spilt inn, hvor resterende arbeid er såkalt etterarbeid med spesialeffekter og klipp før premieren i mars 2016.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3