Denne karen skaffet seg gratis PlayStation Plus i 20 år

Feil i systemet ga tilgang i det uendelige.

13. februar 2014 11:37

(PressFire.no): Brukere av PlayStation-konsoller kan abonnere på en tjenesten kalt PlayStation Plus.

Lukrativt smutthull?

PS Plus koster normalt 55 kroner i måneden eller 395 kroner i året, men én britisk bruker har klart å skaffe seg tjenesten gratis - helt frem til 2035.


Ifølge nettstedet VG247, som ble tipset av denne brukeren, har vedkommende funnet et smutthull for å aktivere abonnementet sitt gratis for overskuelig fremtid.

PS4-brukere kan nemlig registrere seg for et gratis 14-dagers prøveabonnement via nettbutikken til PlayStation. Det krever imidlertid at man skriver seg opp på tjenesten for første gang, og gjelder ikke eksisterende abonnenter. Tilbudet kan aktiveres ved å klikke seg inn på spillet «Outlast», som i disse dager er gratis for abonnenter.

Pris - 0 dollar

Tipseren skrev seg opp, og fikk deretter anledning til å utvide medlemskapet i 14-dagers intervaller. Det var bare å klikke seg videre, og vedkommende fikk dermed medlemskap frem til år 2033.

Han gikk tilbake til nettbutikken dagen etter, og fikk utvidet medlemskapet ytterligere, frem til 2035.

Han skal ha fått hundrevis av bekreftelses-eposter fra Sony, og i samtlige står det at prisen på bestillingen er 0.00 dollar, hevder vedkommende.

Sony har så langt ikke kommentert det som fremstår som en glipp i PlayStation-systemet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3