Denne «RollerCoaster Tycoon»-berg-og-dal-banen bruker over tolv år på å bli ferdig

Ny rekord.

14. januar 2019 14:32
...dette er den forrige utgaven.

(PressFire.no): YouTuber Marcel Vos har produsert det som er verdens lengste berg-og-dalbane i «RollerCoaster Tycoon 2», målt i tid det tar å fullføre greia.

Herr Vos har virkelig lagt sin elsk på å lage lange berg-og-dal-baner i spillet, og i videoen under artikkelen ser du hele herligheten in action. Han har også en deilig nederlandsk fortellerstemme.

Tidligere har han ganske enkelt fylt hele spillområdet som er tilgjengelig på én bane med en sammenhengende dritlang berg-og-dal-bane som kjørte i én kilometer i timen, det treigeste spillet kan tilby.

Resultatet da ble en skuffende og lynrask gjennomkjøring som bare tok 232 døgn (altså ekte døgn), men nå har han drømt opp en ny variant som tar omtrent tjue ganger lenger å fullføre.

Ved å kombinere funksjonen som synkroniserer stasjoner og stoppområder som ikke lar vogner fortsette før de foran har forlatt neste stoppområde, har han kokt opp en jævel av en bane – den lille hvite du ser i toppen av saken her.

Og «vips», så tar det tolv år og 207 dager å fullføre én runde på den lille berg-og-dal-banen. Starter du nå, er du i mål i 2031 en gang.

... Så vet du det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3