- Den perfekte blandingen mellom skrekk og action

Her er «Resident Evil»-mannens nye spill.

19. april 2013 15:15

(PressFire.no): Allerede i 2010 avslørte den respekterte «Resident Evil»-skaperen Shinji Mikami at han hadde startet det nye spillstudioet Tango Gameworks og at de jobbet med et nytt spill.

I april 2012 kunne «The Elder Scrolls»-utgiveren, Bethesda Softworks og Zenimax, fortelle at de kjøpte studioet til Mikami. Det ble også flagget at Mikamis nye spill hadde arbeidstittelen «Zwei».

Ferdig neste år

Nå letter de endelig på sløret og avslører at Mikamis nye spill får tittelen «The Evil Within» og planlegges for dagens konsoller, pc og neste generasjons konsoller i 2014.

- Teamet og jeg er forpliktet til å lage en ny og spennende merkevare, som gir fans en perfekt blanding av horror og action, forteller Mikami i en pressemelding.

Mikami er kjent som mannen bak «Resident Evil»-serien, men har også vært involvert i «Dino Crisis», «Onimusja» og «Devil May Cry».

Som om det ikke var nok, har han også hatt fingrene i kultspillene «Viewtiful Joe», «Killer 7», «God Hand», «Vanquish» og sist «Shadow of the Damned».

Mest respekt har han kanskje fått for det svært kritikerroste «Resident Evil 4».

«The Evil Within» slippes til Xbox 360, PlayStation 3, pc og neste generasjons konsoller i 2013.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3