Den norske motstandsbevegelsen med i «Battlefield V»

Se traileren.

23. mai 2018 22:32

(PressFIre.no): Som antatt blir det et gjensyn med andre verdenskrig når det nye «Battlefield»-spillet lanseres til høsten.

Spillet ble avduket onsdag kveld i en strømmet video hvor utviklerne avslørte detaljer om det nye spillet.

Ifølge DICE vil spillet ta deg gjennom steder og slag fra andre verdenskrig du ikke har sett eller opplevd før – inkludert Norge.

Spillet introduserer blant annet en ny modus kalt Grand Operations, som tar deg med til flere lokasjoner og kombinerer moduser.

«Battlefield V» gjenintroduserer også en samarbeidsmodus kalt Combined Arms.

Spillet låner også fra «Fortnite» i at det nå blir mulig å bygge dekning i kampene – typisk forsterke bygninger eller strategiske huler for medsoldatene.

War Stories fra «Battlefield 1» gjør også et comeback, hvor DICE selv nevner hvordan du tar rollen som en norsk kvinne i motstandsbevegelsen mot tyskerne (bildet).

De gjorde det også klart at det ikke blir mulig å kjøpe seg fordeler i spillet og heller ikke noe såkalt premium pass hvor du må betale for nye kart eller nye moduser.

«Battlefield V» slippes til PS4, Xbox One og pc i 19. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3