Den neste «Overwatch»-helten kan være rett rundt hjørnet

Er under spilltesting allerede.

5. april 2017 12:36
Orisa kom «nettopp» ut.

(PressFire.no): «Overwatch»-sjef Jeff Kaplan har i et intervju med IBTimes UK avslørt at den neste helten til spillet kan være rett rundt hjørnet, selv om det nettopp kom en ny helt.

Det er i forbindelse med BAFTA Video Game Awards at Kaplan er på besøk i Storbritannia, der «Overwatch» er nominert til hele fem priser, i kategoriene «Best Game», «Game Design», «Multiplayer», «Original Property» og «Esports Audience Award».

- Ja, jeg vet absolutt hvem som blir den nye helten, sier Kaplan i intervjuet.

Kaplan sier de har kommet så langt at de holder på å tegne opp artwork for helten, og at de har pågående spilltester for å balansere helten.

- Vi vet hva den helten skal ha av abilities og hvordan disse skal henge sammen, så vi har kommet så langt.

Det hele kan tyde på at en ny helt vil komme mye kjappere enn antatt. Det er bare et par uker siden den forrige helten, Orisa, ble sluppet. Den nye heltene, som kanskje er den lenge ryktede Doomfist, vil bli den 25. helten i spillet.

På spørsmål om den nye helten vil være av den defensive varianten (som er den eneste klassen som ikke har fått en ny helt siden lanseringen av spillet), svarer Kaplan at det slett ikke er et mønster å følge i utgivelsene.

- Nei, det er ikke en sikker spådom.

Og ikke nok med det – Blizzard har allerede enda flere helter på prototyp-stadiet. Altså de som skal komme etter denne neste.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3