Den neste «Hearthstone»-utvidelsen tvinger deg til å tenke helt nytt

23. juli 2015 15:52

(PressFire.no): Blizzard har mer på lager, når det gjelder å holde interessen for det digitale kortspillet «Hearthstone: The Heroes of Warcraft» rødglødende.

Den neste utvidelsen er kalt «The Grand Tournament», og byr på 132 nye kort.

NB! Se annonseringstraileren i videovinduet.

Inspire-merket betyr at du
får noe ekstra.

Mye blir nytt

Lanseringen av «The Grand Tournament» skjer en gang neste måned, heter det fra utgiveren. Og da er det selvsagt påfyll myntet på både iOS, Mac, Android og pc, for alle skal få.

August-utvidelsen byr på en del nytt. For det første får kortenes «helteegenskaper» ny betydning, og disse blir viktigere.

Flere av de nye kortene lar seg kombinere med slike. Enten blir de kraftigere eller billigere å skaffe seg under en kamp, og noen kort blir kraftigere for hver gang du bruker såkalt Hero Power.

Enkelte kort gir deg i tillegg en ekstra egenskap, eller ytterligere et «spell». Minions-kortene får derfor et nytt nøkkelord, et merke på seg («Inspire»), som indikerer om spesialegenskapen kan aktiviseres.

Dette kan innebære at måten du bygger kortstokken din på nå får et nytt mål.

Nye omgivelser, med riddersus.
Nye omgivelser, med riddersus.

Ny bakgrunn med «WoW»-sus

Det er ikke bare nyheter på vei til «Hearthstone»-kortstokken din. Blizzard slipper samtidig med «The Grand Tournament» også et helt nytt spillbrett.

Dette viser at inspirasjonskilden og opphavet skinner ekstra godt igjennom med denne bakgrunnen:

«The Grand Tournament» forflytter tapre «Hearthstone»-duellister til det kjølige kontinentet Norhtrend, hvor heltene til Argent Crusade en gang holdt en turnering for å skille ut Azeroths største slåsskjemper, heter det i pressemeldingen.

Det er altså trukket inn mer av mytologien fra «World of Warcraft», og det virker som Blizzard har tenkt å dytte ytterligere med «WoW»-atmosfæren inn i dette nye spillerområdet.

Hva koster dette?

Blizzard tar seg godt betalt for de nye kortene. Eurogamer har fått bekrefta at forhåndskjøpende kan sikre seg 50 kortpakker for 34,99 pund (444 kroner, etter dagens kurs).

Det gjelder utgavene til pc, Mac og Android.

På iOS er det enda dyrere. Iphone- og iPad-spillere må ut med 39,99 pund, som i dag tilsvarer 507 norske kroner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3