- Den åndelige oppfølgeren til «System Shock 2»

Hamskifte for «Prey 2», ifølge spillside.

16. august 2013 13:38

(PressFire.no): Gjennom flere måneders flittig gravearbeid mener den toneangivende spillbloggen Kotaku å ha bevist at «Prey 2» slettes ikke er skrinlagt.

Kjernen i argumentasjonen deres er to e-poster som angivelig stammer fra Raphael Colantonio, en av sjefene for «Dishonored»-studioet Arkane Studios.

- Etter å ha diskutert med Todd, Harvey og Ricardo, ble vi enige om at «Prey 2» er en interessant mulighet om vi får starte helt på nytt, siterer Kotaku en e-post som skal ha blitt sendt i mai. (Du kan se de opprinnelige epostene på siden deres)

Bygger på klassiker

«Prey 2» var opprinnelig under utvikling hos Human Head Studios på bestilling fra utgiver Bethesda Softworks.

De kom godt på vei med et cyberpunk-skytespill med parkourelementer, som vi rakk å ta en titt på før prosjektet gikk under jorden.

I løpet av de seneste 12 månedene har ryktene likevel versert om at actionforsøket ble vurdert som for dårlig av Bethesda, og følgelig skrinlagt.

Nå insisterer Kotaku på at den amerikanske avdelingen til Arkane Studios skal bygge «Prey 2» helt fra bunnen av, inspirert av en svært kjær klassiker.

- Zenimax har godkjent pitchen vår, som var «den åndelige oppfølgeren til System Shock 3», siterer de den samme e-posten fra Raphael Colantonio.

- «Press sneak fucks»

Arkanes hovedbande, som er basert i Lyon, skal for sin del ha begynt arbeidet på et nytt spill i «Dishonored»-universet, ifølge Kotakus kilder.

Da spillbloggen publiserte sin første sak om de betente ryktene i mai, skal Colantonio ha svart med en krass internmelding:

- Nå som nyheten er ute, vil vi bli kontaktet i hytt og gevær av press sneak fucks som vil vite mer. Vennligst ikke svar på forespørslene deres. Takk, siterer Kotaku.

Bethesda har ikke punktert de seneste ryktene fra sentralt hold, men i et intervju med spillsiden Rock Paper Shotgun som ble publisert i går, hevder Colantonio at de ikke er involvert i «Prey 2».

- Nei. Vi har prøvd å finne ut hvor ryktet stammer fra, og jeg aner virkelig ikke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3