Demonisk Hitler har gjenoppstått, og bygger en hær med superzombier

8. januar 2015 16:25

(PressFire.no): – Pass opp! Berlin er i flammer og Adolf Hitler har stått opp fra graven for å samle en hær av zombie-supersoldater som skal yte blod og innvoller over Europa.

Slik lyder pressemeldingen fra Rebellion Games sin kunngjøring av at den tidligere pc-eksklusive «Zombie Army»-serien nå kommer i oppusset versjon til PS4 og Xbox One.

Demonen Adolf

«Zombie Army»-serien var opprinnelig en liten avstikker i «Sniper Elite»-serien og har blitt sammenlignet med «Left 4 Dead»-utgivelsene.

Spillene har horder av zombier du skal nedkjempe, inkludert en «demonisk Adolf», sammen med opptil tre andre spillere.

Det låner også mye av det vi allerede kjenner fra «Sniper Elite»-serien – inkludert de svært voldelige sakte kino-med-røntgen-syn-sekvensene når du skyter vitale punkter på kroppene.

Den er tilbake i all sin hypervoldelige prakt, ifølge pressemeldingen. (Du kan se den i aksjon i traileren i videovinduet).

Den nye samlepakken med de to foregående spillene inneholder det ikke tidligere lanserte tredje kapittelet i serien, heter det i pressemeldingen. I tillegg får spillene oppgradert grafikk for å kle de nye konsollene.

Nazi-zombier i media

«Zombie Army»-spillene er imidlertid ikke alene om å tilby krig mot nazi-zombier. I «Call of Duty: World at War» fra 2008 fantes en egen modus for nazi-zombier og har nærmest blitt en tradisjon i spillene utviklet av Treyarch.

I tillegg har de norske «Død Snø»-filmene fra Tommy Wirkola fått mye oppmerksomhet for sine nazi-zombier.

Nazi-zombier har imidlertid figurert i filmer fra langt tilbake og kunne allerede bli sett i «Revenge of the Zombies» fra 1943, altså midt under andre verdenskrig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3