Delte bilde av naken dame i «Watch Dogs 2», ble bannlyst fra PSN

Share-funksjonen på PS4 kan gi deg trøbbel.

15. november 2016 17:07
Klikk for usensurert versjon.

(PressFire.no): Nakenhet i spill er liksom ikke så veldig overraskende mer. Etter «The Ballad of Gay Tony» virkelig ga blaffen i hva folk syntes om pølsevisning, har flere spill også droppet Barbie og Ken-måten å vise mennesker på.

Ubisoft har kjørt riktig anatomi på sine «statister» en stund nå (for eksempel i «Far Cry Primal»), og slik er det også i deres «Watch Dogs 2».

Både sverd og slire i all sin prakt er å finne i spillet, gjerne blant litt smågale folk som vandrer nakne rundt og tømmer tanken på husvegger, eller på tilfeldige hagefester.

Her kommer NeoGAF-bruker Goron2000 inn i bildet. Han har fått spillet tidlig gjennom Amazon, og hadde akkurat sprengt noen folk i lufta, da han så at en av damene i spillet ble liggende i full stjerne etterpå – med godt innsyn i «Nordkjosbotn».

At Ubisoft har brukt tid på å modellere hele herligheten synes han var såpass festlig at han delte et bilde av det på Twitter via Sonys Share-funksjon på PlayStation 4. Det skulle han ikke gjort.

Det gikk ikke lang tid før han ikke lenger fikk til å logge seg på onlinefunksjonene i spillene sine på konsollen. En e-post fra Sony hadde også tikket inn.

- Innhold av voksen eller seksuell natur er mot våre retningslinjer, heter det i en e-posten Goron fikk.

Han var dermed utestengt i én uke fra PSN, noe han selv mener er urettferdig.

- Så nå har jeg et nytt spill som lener seg tungt på nettfunksjoner som jeg ikke får nytt denne uka, og en flagget konto for en enkel ban neste gang de bestemmer seg for at jeg har avslørt at de er dårlige på sertifiseringen sin, sukker han i posten på NeoGAF.

Til sammenligning så har andre foreløpig ikke blitt utestengt etter å ha delt videoer av folk med «bispestaven» ute i spillet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3