- De truet med å saksøke livskiten ut av meg

Lager tv-serie kalt «L.A. Noir». – Feilaktige opplysninger, svarer Rockstar.

28. januar 2013 10:41

(PressFire.no): I 2011 slapp Rockstar «L.A. Noire», en mørk krimhistorie lagt til 40-tallets Los Angeles.

Dette eventyrspillet fra australske Team Bondi hadde vært i produksjon i en årrekke.

Frank Darabont, manusforfatter, produsent og regissør kjent for filmer som «The Shawshank Redemption» og «Den grønne mil», avslørte nylig at han jobber med å utvikle en tv-serie kalt «L.A. Noir».

Det er ikke bare navnet som ligner på det Rockstar-utgitte spillet.

Historien starter i 1947, samme år som spillet har valgt som sitt startpunkt.

- Endrer navn

Darabont påstår at dette ble for mye for Rockstar og deres eiere, Take-Two.

- De truet med å saksøke livskiten ut av meg, hevder han i et intervju med io9.

Frank Darabont, som også var delaktig i å overføre «The Walking Dead» fra tegneserie til tv-skjermene, sier den nye krimserien er basert på boka til John Buntin med samme navn.

Dette videospillselskapet, bak spillet kalt «L.A. Noire», truet med å saksøke meg, TNT (Turner Network Television, journ. merk.) – ethvert selskap som noensinne hadde jobbet i Hollywood.

- De har angivelig milliarder med dollar i bakhånd, så vi endrer navnet – jeg tror den nå blir kalt «Lost Angels», sier Darabont.

ikke

- Det ble fremsatt trusler

Rockstar og deres utgiver, Take-Two, avviser kategorisk disse påstandene fra Frank Darabant.

Det er uheldig at Mr. Darabont føler det er nødvendig å oppnå oppmerksomhet ved å gi slike feilaktige opplysninger. Take-Two kontaktet aldri Mr Darabont. Det ble heller ikke fremsatt trusler om søksmål.

- Fakta er at Take-Two tok kontakt med Turner (TNT - journ. merk.) og uttrykte vår bekymring rundt forvirringen rundt navnelikheten. De svarte at de hadde besluttet å endre tittelen til tv-serien, uavhengig av Take-Two sine bekymringer, uttaler Alan Lewis, talsperson i Take-Two til Kotaku.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3